Tuesday, February 14, 2012

backdated entry...

 besday ai ari wilayah arituuu  kan...
kebetulan jugak tgh sibuk2 celebrate CNY
soo ade la tarian singa kat opis nih...
sekali singa tu bagi adiah besday kat ai .. kut mulut dia.. and wish kat 
" banyak anak...banyak cucu... banyak duitt... " boleh?... 
mentang2 ler ai tgh peknen.. lagi mau wish banyak anak yer.. kononnyyaa baby tahun naga ada ong...
apa ong2... aku org islam lerr.. x caya dehh ong kamu tuu..

pepagi sampai opiss.. aku dikejutkan dengan frame gambar tu dan lolipop yang banyak dan nota2 happy birthday


pas singa2 tu menari dung2 cheyyy setiap tingkat dan sampai ke tingkat HR... aku diberi Kad Happy  birthday..... oh touching ai.....

pas balik solatt zohor + asar kat surauu .. ada kotak adiah balut kertas silver...
wouhh... sekali lagi ai touching....

dan inilah kengkawan opiss ai...
even baru jek setahun 2bulan aku keje ngn *C*I*M*B nih tapi terasa close and rapat jerk.. 
hopefully jodoh aku ngan derang panjang... aminnnn...


* ps  : baru setahun 2 bulan, makanya.. Insyallah tahun ni merasa laaa bns dr c.i.mb kann.. insyaallah AMinnnn...

1 comment:

lily lotus said...

amin, rezeki anak2 tu :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails