Wednesday, April 11, 2012

31 minggu dan semakin hampir....

dah semakin dekat nih..
nerveous dan suspen pun ada nih walaupun baby ke 2..
barang2 pun byk dah beli dan siapkan..
tinggal nak basuh2 jek.. ingat minggu depan nak start basuh dan kemas sume la..

check up pun dah start 2 minggu sekali..
kena tanda eh pegerakan baby kalau checkup kat KKM..
time Aira dlu aku xde nak tanda ape pun bape kali begerak bagai.. :P
tpi mmg beza sangat this time.. kuat dan buas nih baby ni..
Insyaallah baby boy.. =)
semoga anak mama daddy sihat dan comel mcm kakak Aira..

daa~~ till then..

1 comment:

lily lotus said...

seronoknya kalau betul nak dapat sepasang, hehe..take care!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails