Thursday, May 10, 2012

Happy Birthday AIra !! 4 tahun on 7th May

Lambat mama update birthday Aira tahun ni..
sorry dear sebab mama skrg nak duduk ngadap laptop adalah saaaaaaangattt malasss dan sangat tak larat... 
harap update FB jek.. 

apepun, kami dah celebrate birthday Aira di tadika die.. as usual request from birthday girl nak buat kek ape..
tahun ni memang betul2 last minute preparation.. kek pun mama oder 2 hari sblm birthday.. ape kek yang ada boleh saja.. nak mengada2 nak edible image sendiri memang dah tak sempat..bcoz of tema birthday Aira ialah DORA .. n nak cr edible image Dora agak susah di saat-saat akhir kan, maka  kitorang tepakse pegi cari edble image Dora sendiri di kedai bakery.. sebbaiik mama penah ikut k.long pegi kedai brg2 kek dan disitu memang banyak sangat edible image... bejaya jugakla kitorang cari edible kek dora....

goodies beg pun sangat simple.. asalkan ade.. nasib Aira paham yang mama dah tak larat nak bawak perut kan kakak... =) next year kalau ada rezeki lebih boleh buat di rumah plak... 

Mama doakan Aira berjaya dan menjadi anak yang solehah, bijak dan jadi kakak yang baik.. Mama Daddy love u so much...





1 comment:

kinna said...

happy besday aira!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails