Sunday, July 29, 2012

2 bulan sudah..

hari ni Azriq Irfan dah 2 bulan... 29 July 12...
milestone.. dah pandai senyum-senyum dan ajak orang beborak ngan dia..
masih susu mama dan selang seli FM jugak...
baju 0-3 months memang dah tak muat.. kena tambah stock baju 6months..
nasib aku shopping baju new born dulu x banyak... 6-7 pasang jek.. so xmembazir di situ...

masa ni mak dan abah buat tahlil untuk arwah tok dan wan kedua-dua belah mak dan abah.. Azriq tumpang sekaki cukur jambul..
paginya geng tahlil masjid kawan2 abah...
petangnya geng baca yassin kawan2 mak..
pas tuh baru adik bercukur jambul..
Alhamdulillah rezeki adik cukur jambul cenggini..

tok dukung adik 


time ni adik rileks ja.. xnangis pun.. seronok kot dengar org selawat beramai2 tu..


last sekali baru kak sarina a.k.a mak bidan botakkan rambut adik.. 
adik nangis sbb x selesa org cukur kepala dia..
aisehhhh... sekali mama pakai suar tracksuit jek

semoga adik membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh..aminnn....



ps: ehh hari ni birthday daddy la.. 29 July 2012.. heppi birthday daddy.. :P
thn ni xde kek sbb bln posa.. tunggu annyversary kawin nnt time raya lah yek....


4 comments:

rynas said...

salam kenal. Baca pengalaman bersalin samalah kita jenis rahim tak buka. saya tiga2 csert tak perlah janji selamatkan.

mekchu said...

dah 2 bulan? aikkk mcm salah kira je sbb cepat sgt rasanya.. heheh..

mazrah said...

eina... bam bam nye azriq :D
& eina dah selim balik :D

LiTtLe^m3 said...

congrats ina :) wahhh cuti 3 bulan yek... tak payah apply cuti raya.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails