Wednesday, July 25, 2012

tak sempat aih,,

tak sempat nak duduk depan laptop lama2 nak belek2 fb, nak belek2 blog... nak belek2 baju online..
semuanya gara2 berebut laptop ngan aira...

sejak dah balik puncak jalil ni langsung aku tak sempat nak hapdet blog kat laptop.. asyik la si aira duk main laptop.. tengok youtube - dora, mickey, upin ipin smua la dia duk bukak.. tak reti eja dia tanya.. kawan dh kenal ABC kan.. so nak eja tak tau lagi..kita la kena mengeja kat dia... asyik2 mama macam mana nak tulis dora? macam mana nak tulis princess (read barbie).. haihlaa aira... saja aku x anta die gi sekolah.konon nak spent quality time ngan die.. "quality" la sangat kan.. dia asyik duk buli mama dia ade la...

adik plak.. Alhamdulillah x banyak meragam.. kalau x tido malam pun dia bangun nak sembang... buleh?? 
daddy la melayan sembang.. mama telelap dengan sendirinya..hohoo.. tpi bila dia nye volume kuat sikit dgn automatiknya mata aku tebukak luas...

puasa alhamdulillah jugak... hari petama jek kantoi sbb aku pening.. macam tehoyong hayang gitu.. maklum la..aku ni dh la darah rendah kan... tapi hari kedua dan seterusnya hari ni so far aku boleh puasa cam biasa..

ps: umah dah naik sewa.. harap2 ada la rezeki aku nk beli umah....amin...

pss2: sapa tau cana nak setting update blog dr henpon blackberry?kata henpon canggih bleh update blog kan.kot2 la pas ni aku jadi rajin plak nk update kot BB...

TTFN...(TaTaForNow...)

1 comment:

mekchu said...

rasanya mekchu ada buat tutorial setting update blog dari bb.. ke baca turorial org.. ala, kenapa mcm dah hilang ingatan ni..

better setting cpt, bleh tgk azriq hari2...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails