Tuesday, November 20, 2012

Update macam2..

aku rasa blog ni lama2 sepi cenggiitu aje kan.. kesian dia...

so supaya tak menyepi sebegitu saja.. let me share few things happened last few months..
AZRIQ update
1. Azriq dah menerap dan angkat2 bontot..
2. Dah start makan nestum
3. Dah start tak mau kat orang.. nak mama or daddy saja
4. Dah start tak mau tdo walaupun mata mengantuk yang amat2...
5. Suka jerit kuat2 nak attraction
6. Pantang kena tinggal sengsorang.. mula la jerit2 panggil orang main ngan dia
7. Duk mengasah gusi dengan semua benda.. tudung mama, napkin, 5 jari..


AIRA update
1. kakak yg sangat penyayang. caring dan concern adik dia
2. dah mula tulis nama sendiri, adik, mama dan daddy
3. belajar ikut mood, mood baik belajar la..mood malas jangan harap
4. baru habis concert dunia elit.. actually aira belum enroll untuk full tadika pun.. die just join sekali-sekala.. but AlHAMDULILLAH even tak masuk kelas belajar she is fast learner..
5. Hafal surah fatihah sampai habis
6. Jadi ketua menari untuk umur 4tahun.. dia yg paling semangat dan ingat semua step...
7. Tahun depan ingat nak enroll die ke tadika english education since die nak speaking english tpi tak pandai. 
8. Nak tukar tadika tpi kami dah selesa dengan tadika DE sekarang..



Tema Bollywood Night... 

Update Rumah Kecilku..
1. Masih dlm proses pembelian rumah.. Susah gak coz umah ni dr developer yg bemasalah.. Temp CF dh dpt tp owner belum dptkan kunci dan surat dr developer.. so aku nk kuarkan duit epf pun sangkut..Ya Allah permudahkanla urusan kami..Aminn...

- Layan Aira begelek Nour EL Shams






2 comments:

Eliss Mie said...

gini rupanya bila dah beranak 2.harap2 thn depan eliss pun msh aktif lagi berbelog bila dah anak dua.hehhe

LiTtLe^m3 said...

hi eina..lama tak update ye... how r u? update anak2 je.. update mak nya mana?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails