Sunday, December 16, 2012

masa terlalu mencemburui kita....

perhh tajuk jiwang tak ingat..
bukannya apa.. sedar tak sedar dah nak hujung tahun 2012..
rasanya tahun ni la paling sikit ngadap blog nih..
ye la.kat opis memang harapan la nak bukak blog/update/baca
kat umah betambah la lagi harapan...
rutin harian semakin sempit ..
semakin macam masa amat mencemburui gitu....

Azriq punya milestone pun tak update.
Alhamdulillah so far Azriq dalam track yang betul..
sekarang dah angkat2 buntot.. ala2 nak merangkak tuh...
dah start solid food .. but im lack of idea what to prepare for him..=(
yang pasti tak leh ditinggalkan sorang2 coz if tak nampak orang sure meraung..

Aira next year dah 5thn..
dah full tadika dh.. n still we will send to Dunia Elit..
As die nye progress is so far not bad..
bebudak aku tak mau pressure teruk2.. nanti stress dia..
memang nak anak pandai tpi if telalu mendesak dan set expectation yang tinggi kat dia..kesian dia..
Janji dia bleh baca, mengira dan menulis.. n ofcoz kalau dia fast learner aku amat bersyukur lah..

update me?
nothing great after being a mother of 2 kids..
penat memang penat..dengan keje kat ofis yg tak penah kurang,
tpi alhamdulillah sangat diberi rezeki dan kesihatan yang baik..

lain2 update...banyak kt fb jek..:P sbb senang n cepat...


OMG>.. saya semakin gemoks.. huuwaaa =( 
ok start diet.. =P

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails