Thursday, May 24, 2012

dikelilingi oleh mereka...

im at 37weeks peknensi now.. hohoo.. makin xlarat.. dan makin kerap rasa brixton hicks nyer..
kekadang smpai kompius yang betul atau yang BH.. 

my due date is on 10th June...

kat opis, team aku sendiri 2 org peknen which is selang seminggu saje due nye.. 
sorang lagi wifenye which is due pun lebih kurang aku..
then, ade jugak kengkawan tedekat yana ngan ain pun menghitung hari.. 

kengkawan blog pun same.. kinna ngn farah..
member teknik aku yg due 5/6 dah selamat lahirkan bb gurl semalam pada 22/5...

sekarang mode aku adelah NERVOUS DAN RISAu..

ohhh.. doakan saya semoga segalanya selamat..
maafkan saya jka terkasar or tersalah silap.. 

daa~~~

Monday, May 21, 2012

Sports Day - DuniaElit 2012

kali ke 2 untuk Aira.. the 1st one tahun lepas mase umo 3tahun..
tahun ni 4 tahun dah tepilih wat pesembahan besama2 ngan budak2 5 dan 6 tahun..
menari pom2 mase opening event..
dah besar anak mama neh..
dah paham arahan dan boleh hafal step menari lagi..
so proud of her!



 ni acaranya wheel of fortune.. ade bebrapa lagi acara untuk budak 4thn.

pas main penat.. 
muke dah letih..


last sekali. acara untuk parents pun ade.
tapi since mama perut dah besar...
daddy jek la main..



my oh my... i is gemokss... ::P



yeay.. masa 3 thn sume budak dapat gold..
mase 4 tahun ade bronze,silver and gold..
yet.. team Aira - rumah merah dapat gold medal
Aira with teacher diana..


Thursday, May 10, 2012

Happy Birthday AIra !! 4 tahun on 7th May

Lambat mama update birthday Aira tahun ni..
sorry dear sebab mama skrg nak duduk ngadap laptop adalah saaaaaaangattt malasss dan sangat tak larat... 
harap update FB jek.. 

apepun, kami dah celebrate birthday Aira di tadika die.. as usual request from birthday girl nak buat kek ape..
tahun ni memang betul2 last minute preparation.. kek pun mama oder 2 hari sblm birthday.. ape kek yang ada boleh saja.. nak mengada2 nak edible image sendiri memang dah tak sempat..bcoz of tema birthday Aira ialah DORA .. n nak cr edible image Dora agak susah di saat-saat akhir kan, maka  kitorang tepakse pegi cari edble image Dora sendiri di kedai bakery.. sebbaiik mama penah ikut k.long pegi kedai brg2 kek dan disitu memang banyak sangat edible image... bejaya jugakla kitorang cari edible kek dora....

goodies beg pun sangat simple.. asalkan ade.. nasib Aira paham yang mama dah tak larat nak bawak perut kan kakak... =) next year kalau ada rezeki lebih boleh buat di rumah plak... 

Mama doakan Aira berjaya dan menjadi anak yang solehah, bijak dan jadi kakak yang baik.. Mama Daddy love u so much...





LinkWithin

Related Posts with Thumbnails