Wednesday, August 29, 2012

gambar raya yang tak seberapa..

acara wajib lepas raya adalah upload gambar raya... 
tapi raya kali ni memang kurang bergambar.. 
sebab sibuk dengan anak kecik.. xdan weh...
ni jek yang ada..
ngan mak abah (gambar xclear.. sad)



ngan in lwa

gambar ber-4 hari raya ke dua baru ada sbb raya petama aira xmau posing...

family hj haron... frust sebab mostly gambar sume tak clear... =( 



Tuesday, August 14, 2012

Azriq ....

Helooo...saya Azriq Irfan... Umur saya sudah 2bulan 2minggu...
Lagi 2 minggu saya 3 bulan.. Mama saya dah kena keja... Saya pulak kenala pegi taska... Saya dah cuba duduk kat taska selama 4jam..so far, pengasuh saya bagitahu kt mama saya, saya tak banyak ragam... Saya pegi taska kakak saya masa kakak saya 3 Tahun tu..taska dunia.elit. Taska tu ada cctv, bilik baby yg selesa dan ramai kawan2... Sbb tu taska kakak saya dulu so, cikgu2 kenal jugak saya..cikgu panggil saya adik aira..hahah...apalaa..panggil la saya azriq...kan macho...

saya budak baik.. Dengan mama saya pun tak banyak ragam..malam2 tdo pun saya senang tdo... Saya suke senyum.. Sapa borak2 ngan saya, saya senyum balik.. Saya dh pandai buat mimik muka jugak...kalau mama suh buat muka busuk..nnt saya kenyukk idung saya...pandaikan saya....semoga saya membesar dengan lebih sihat dan bijak.

 Tahun ni raya pertama saya...baju raya saya banyakkkk.... Sbb banyak yg kawan mama ngan daddy hadiahkan pun belum saya pakai lagi...mama tambah 2 pasang saja warna tema raya family saya...
Ok la, aunties suma..n kwn2 saya jugak yg lahir seminggu dua minggu awal dan lewat dr saya...


Selamat balik kampung...dan behati2 dijalan raya...saya nak duit raya la.....

Tuesday, August 07, 2012

Puasa dan raya berempat

Alhamdulillah...puasa dh ke 18...sedar xsedar dah nak raya..tahun ni kami beraya berempat...seronok..xsanar nk bg adik pakai baju raya... Tpi baju melayu untuk bb ofcow la xdak..adik begaya baju baby je la..
Kakak aira ofkos raya sakan... Baju kurung pun 2 pasang..kali ni buat sepasang untuk pakai pi sekola sama setiap jumaat..
Daddy punya part dia dah shopping 3bulan sblm raya..sbb tau nk dkat raya ofcoz budget utama untuk anak2,.. so awal awal dh siap...
Mama lak thn ni tempah 3psg untuk bju krje sama.. Dulubaju murung jarang la pakaipei opis kan..sekarang lg selesa pakai bju kurung... Sbb keje duk interview candidate jek,..

Makin lama makin malas nk update ...

Dah bayrbooking untuk umah n submit loan..semoga allah permidahkan urusan kami sekeluarga,... aaminnnnn.....



LinkWithin

Related Posts with Thumbnails