Wednesday, July 23, 2014

it has been more than 1 year..

Pheww... lebih dari setahun dah aku tak update blog nih..
penuh berabokk ..kusamm.. dan bersawang lah kiranya...

Assalamualaikumm....

Kekok lak nak tulis apa nih..
Insyaallah dah tukar keja baru ni boleh la cuba update blog ni selalu..
selama keja di syarikat kewangan dlu tuuu.. ya allah sibuk nye sangat macam x cukup napas.. nak pi toilet pun rasa tak sempat.. Apapun banyak aku belajar dalam masa 3tahun lebih di situ.. Segaala susah senang suka duka kini menjadi sejarah kerjaya. chewahh...

Update sekarang.. dh keje di Putrajaya.. only 20 minits from my home..
Aira pun dah 6tahun.. tahun depan dah masuk darjah 1.. since dah keja di pjya ni.. Alhamdulillah , aku telah memudah kan urussan aku dapat daftar Aira di sek pjya.. senang sket..

Azriq. makin besar.. makin mulut chott chet chott chett.. sangat terhibur dengan keletah dia..
buas nakal aktif.. tu la pengarang jantung kami..

Ok. till then.itu saja sebagai pembukaan untuk kembali menulis..

Selamat berpuasa dan selamat menyambut hari raya aidilfitri.

#prayforgaza
#prayformh17

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails