Monday, December 08, 2014

Bye..Bye Kindergarten ..

Rindu pulak nak update blog nih.. merayau2 dalam laman sesawangg.. meh kita update..

pejam celik pejam celiikkk dah besaq anak dara aku .. dah nak masuk darjah satu..

bye bye tadika dunia elit.. selama 4 tahun aira kat taska/tadika tu.. memang puas hati dengan teacher2 nya..  dari sorang budak yang penakuttt.. xde konpiden sampai dah boleh baca dan ada self confident yang sangat tinggi..

kalau ingat citer masa dari baby duk mcm2 taska.. siap amik maid lagi.. nenek ipah tolong jagakan lagi.. huhukss sangat sedeyh dan sadiss .. apapun Alhamdulillah.. aira membesar dengan bijak dan sehat..

giving a welcoming speech to all parents teachers and audience..

class of 2014 TDE

Won 2nd on spelling competition English and B.Malaysia


Wth her beloved teacher dianna

tudiaa aah.. ratu gelekk arabian mokcikk

memang suka bab2 menari nih ..


1 comment:

Ummu Athiyah Ismail said...

Comel aira..in syaa Allah mebesar dgn sihat & bijak..Ameen..

Salam perkenalan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails