Monday, February 07, 2011

best cuti?

aku kononnya tak nak balik kampung, tapi rasa cam sangap plak kaalau cuti panjang tak pegi memana..
plan nak ke sana sini sinunn kononnnya...
akhirnyaa.... ke Sungai Petani jugak destinasinya..ngeeehh ngehh

jam besaq..lambang kemegahan SP... megah ke? hehee.

central square.. dah 2 thn aku tak jejakinya..unbelievable..



betolak balik ari khamis.. memang jem lah.. silap tak bawak roti kalau x dah kenyang pun..hehee
then melepaskan rindu di Perlis..15 tahun aku  duduk di perlis woo..
dr kecik sampai form 3.. zaman pesekolahan yg sweet meweett suma kat perliss...
walaupun hanya seketika kat perlis tuh dalam 4-5jam, tapi dapat la lalu dan tengok signboard sekolah rendah, menengah dan ke padang besaq.....siap ke umah lama lagi..


\
abah met his old friend.. 


balik ke KL.. kami betolak sebelum subuh di hari ahad, pukul 5 pagi dah kuar umah.. so selamat dari jem..

nak update panjang2 tpi tunggu mood dulu lah.. celebrate besday 03 tahun pun still pending nih.. malas kalu save dlm draft jek la..

4 comments:

kinna said...

best tak best pon, blk kg sendiri..mesti la jadi best otomatik :)

pttnya nak bertolak ahad pagi2 buta jugak..tapi pakcik tu sibuk nk p kenuri.hish..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

balik kg memang best tapi nak menempuh jam tu tak tahan..huhuhuhu

Salina Inzaghi said...

umah kwn abah eina tu kat mana kat perlis? huhu tgk dr jauh dlm gamba tu mcm ayah kwn akak je

lily lotus said...

tu dia..patut lama tak nampak keta hitam..nun jauh kat utara sana rupanya

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails