Saturday, March 12, 2011

makin lama.

makin malas nak update..
makin tak de idea..
makin bosan..

jalan2 bw.. macam2 ragam blogger sekarang..
macam2 jugak blog shopping aku menyinggah..
hari sabtu kan..dh tak p jejalan window soping kat soping complex..
window soping kat blog pun jadik...

memula masuk blog yana aka babyibu yg kene angin paris masih xsihat lg..
pastu makin lama makin banyak link aku klik dan klik dan klik..
dari baju budak sampai ke baju aku..beg , handbag segala..
tetiba tingat blog lynda tunang dopwan yg duk menghitung hari nak naik pelamin 20 march nih...
best wohh sesekali window sopink dlm blog..
sume aku cakap... dadyy nak ni... dady nak purse ni..daddy nak baju ni..
daddy cakap..haa beli laa.. hakhakhakk...
last2 aku tak beli jugak..sebab aku tatauuu nak beli yg mana satu.. huhuuu

3 comments:

Diyana said...

so hr ahad ni,pergi mane dh sabtu dok rumah?hhee

mekchu said...

patut lah jarang update blog skang.. rupanya sibuk windows shopping.. hahaha.. (pusing cerita).. jgn biasakan beli online, nnti jadi ketagiih.. elok la tu dpt kawal perasaan.. hehe

Kimmi Zarul Hamzah said...

Kalau dah tinggal lama mmg malas nak update kan!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails