Saturday, April 09, 2011

cara-cara menghilangkan kesan calar kereta...

tajuk je sudah tahu sape punya keja sampai calar2 keter kan...:P

parking kat Plaza.Pantai tu sangat ler sempitnye entrance dia, dah sempit korner baring plak tu..
sepanjang aku bawak che tam..selalu la aku nervous especially bila nak lap kat tempat sempit tuh..
dalam duk berhati-hati dan waspada.. kene jugak pada hari khamis nan lalu..sebab aku dh lambat n kalut sangat la sampai jadik camtuuu... 

maka, haruslah enche Demin membebel 14 hari kan.. 

tapi... dengan adanya AUTO-touch up paint... selamat la aku dari bebelan 14 hari.. jadik 2 hari jek.. tengkiyuuuu daadddyyy... 


1. tengok la kesan calar nya...


2. alat2nya... auto touch up paint, berus, dan kain buruk yang di basahkan..


3. lapkan kesan calar dari habuk2 dengan kain basah..


4. auto touch up paint sedia berkhidmat..



5. sapukan pada kesan calar... 


6. taraa.. hasilnya..
takde lagi kesan calar di skirting che tam ku... 



okeh daddy.. pas ni ai janji bawak lebih berhati-hati...

3 comments:

kinna said...

kereta kami dah calar kiri kanan depan belakang..takleh uat ape lagi dah..huhu

lily lotus said...

fuh seb baik ada magic ni kan..hihi

Anonymous said...

salam..kat mana nak cari benda ni..car accessories ada jual ke?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails