Thursday, January 12, 2006

berjogging di CYBERJAYA =|

ari ni dalam sejarah...
x de mood nak keje...
ntah..pagi tadi bangun pun dah rase lain macam jer...
dtg keje gak cam biase..even kene flu sket2....
on the way.. moto pancit... =(
x kan nak suh kak long jalan pulak kan..
as aku yang adik..n aku yang muda..n aku yang athelete...(once upon a time....)
aku pun jalan..
dari century square..simpang lepas traffic light shell...maka..
aku pun jalan kaki...(sambil cuci mata tengok pemandangan..)
nasib la kat cyberjaya...kereta x banyak..x busy...
tapi org tengok pelik la sket..
sbb selalunya kalo org yg jalan kaki ni adalah foreigner...
mat salleh..org india..org filipines..org singapore..yg dtg malaysia nak kerja..
tapi x de kenderaan..tapi pagi ni..orang Malaysia..org melayu..org bertudung..
jalan kaki ditepi kaki lima jalan besar.....
lalu bawah fly over yang besar..tepi silver tower MSC.. ermmm..mcm tu rupenye construction nak buat fly over.kagum jugak la...ermmm....jalan punya jalan....
almost 30minutes...smpai la depan cyber view lodge...ni letih sket..jalan sambil naik bukit kan..semput jugakla...nasib la cuaca redup jerk..so x le aku bepeluh peluh...n one more thing nasib aku baik jugak sbb aku tak pakai high heel..nasib ler kan ...nasib sangat baik sbb ari ni aku pakai jeans ngan kemeja itam...ngan sandal vincci yang buruk..kalau aku pakai high heel la kan..mesti aku malas nak jalan....kalau aku jalan pun..aku jalan slow2 jaaa....
ermm... ntah ler...nak beli kereta cepat..confirm dpt pay slip yg ke tiga aku pi survey terus..kereta apa pun aku x kisah sgt dah..as long as aku senang nak begerak...

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails