Wednesday, April 04, 2007

stresss

ape yerk apdet saye utk blog..
saye sibuk la skang ni..
stressssssssssssss

"menejer" tolong saye cr candidate menejer..
oh ya.. sekarang saye dah tak berurusan lagi ngn "james Bond di cyberjaya tu..
syukur alhamdulillah...tak yah i runsing pasal mamat tu..
kalau x sakit jiwa ber urusan ngan die..
skang skop keje aku 100% utk Halim Parjo yg semakin stresss....
sebabnye requirement banyak.. backfill banyak..fill in the blank pun banyak..
dah tu gena?
dah kering inbox aku ngn resume.. rase cam nk turun padang jer ni...
byk gosipss yg aku dgr skang ni..
dan aku malas nk letak di kepala..aku xkan betukar keje sehingga ke tahun hadapan..
as of now im in a comfort zone (really?)

tutup cite keje.. masuk cite melangkah ke alam baru..
ngeh ngeh....

weekend yg lepas aku besame2 bonda techinta dan kak long pegi membeli belah barang2 hantaran....
satu kejadian yang menyayat hati telah tejadi... "BIARLAH RAHSIA".
nnt ade kelapangan aku apdet kejadian itu..

2 comments:

mzrh said...

[stictly without prejudice]

1. tk paham la cite keje eina... :P

2. i know! i know!
cite yg itu eh eina? yg macam contraction tu eh eina eh?
*muka innocent*

-yours faithfully-

eina said...

1. cite keje xyah komen .. :P~

2. a ahh..mcm tu la kighenyer.. i dh updet u kan.. =)


-peace-

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails