Saturday, August 06, 2011

puasa tahun ini...

rasanya masih tak terlambat kan aku nak wish selamat berpuasa kepada semua...
dah 6 hari berlalu... semoga Ramadhan kali ni lebih berkat dan bermakna...

posa baru 6 hari dah pikir baju raya tak?
kami dah...ngeee.. siap dan soping  pun...''
tema apa korang tahun nih? aku rasa tahun ni baju banyak yang ala-ala kaftan tu.. tapi aku tak minat..
baju kurung jugak aku cari.. tak kisah la kurung moden, kurung pahang.. janji baju kurung...
Aira pun dah pandai pilih baju sendiri..
selagi dia tak cakap "CANTIK" jangan la beli.. kalau tak dia tak kan pakai...


bulan puasa kali ni aku letih sikit la..
dulu habis keja terus shoot balik umah..tak sampai 15 minit dah sampai..
tapi sekarang 2 jam beb... sejam lebih aku duk tecongok kat pantai dalam ke npe tuh.. huhuu..
elok sampai umah dah pukul 7...
nasib encik demin boleh di harap...
sampai jek nasik dah siap masak.. lauk pauk dah siap beli..
tinggal nak hidangkan aja...
nak masak? huhhh.. memang TIDAK la di hari bekerja..
sahur? apatah lagi kan,.. =P
weekend cam ni baru ada harapan nak masak ke nak cuba resepi ker...
tapi masaakkkaahhh? hehee

6 comments:

alyyani said...

mak ai 2 jam eina? aduss.... so theme kaler apa tahun ni?

Elyn Sani said...

salam ramadhan dan selamat berpuasa eina!!

Elyn Sani said...
This comment has been removed by the author.
mekchu said...

a ahh la.. mekchu tak wish selamat berpuasa pon.. selamat berpuasa utk eina & famlily..

sama la, mekchu pun penat sikit puasa tahun ni.. ke hulu ke hilir, tp rumah sendiri tak balik2...

mzrh said...

kami belum beli baju raya lagi..nak beli baju hadif jek.maybe mak abah hadif pakai baju raya tahun lepas. insaf tak? kihkih..maybe je la. :P

2 jam eina?? lamanye di atas jalan raya. mujur demin cemerlang :D

peluk mmuahh untuk aira & kamu jugak k. ;')

lily lotus said...

nak wish jugak kat sini, hehehe..nanti raya datang rumah nenek yer aira :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails