Monday, March 19, 2007

apdet saye..

11 March 07
Lonely…
I am so lonely…
I have nobody…when he worked...
Ooohh lonely..

Hish… kammon laa..bukan nye 2 tahun tak jumpe ye x..
Baru 1 minggu.. tapi tu la.. sehari kurasa setahun lamanya….
apetah lagi seminggu..due minggu…
Haihh….lamenye rase…
Bekorban sekarang..besusah payah sekarang…
Untuk mase depan jugak laa.. kan?
So sabar je ler…
Tapi kan semalam aku mmg tak sabar agaknye..
Siap aku sampaikan pesanan kat voice mail die..&*^(&^*(^(!%#*99 b*d
Hehhh.. pastu baru nak menyesal…
Baru anta sms baik2..
Tapi tu arr…
Aku memang kena mematangkan diri aku .. grow up!!!!!


12 March 07
Ni selepas semalam….iaitu malam tadi..
Lepas pujuk2.. bejaye la jugak bedating setelah seminggu x jumpe..
But last nite nye dating paling2 menyedihkan dan paling2 tekilan…
Tak mau ingatt.. (but I got gud leasson…) heh…

Nak hapdet ape eik?
i dnt know what should I type..
No update…malashhh…


17 March 07
Weekend yang terkini..
Xde aktiviti menarik melainkan sabtunye
Aku main masak-masak…
Sbb tak de aktiviti yg menarik.. aku berjaya merajinkan diri ku yang sedia kala pemalassss….
Masak spaghetti… hurmm kali ni tak main prego-prego.. Dolmio(betul ke tak..not sure…)
Kuah asli… sume buat sendiri ..
Dari sediakan bawang besar..hinggakan ke daging cincang..,
hehhh.. sebenarnye boleh je nak masak pakai Prego tu..
Tapi saje kan..nnt cepat habis masak plak..aku jugak bising tak de apa aktiviti nak buat..
Sbb tu aku buat spaghetti asli.. ingat kan dah siap tu bolehla simpan kat Ibbi sket.. B keje Sabtu –Ahad lepas.. ghupenyer.. sebanyak-banyak aku buat tu.. sekejap aje hah.. xsempat pukul 4 dah abish.. anak-anak buah aku punye laaa suke…  .. maklumlerr mak cik die masak… sedap lerrr tuu… hehee….
Dah tak tahu nak buat ape.. aktivit yang seterusnya mcm biase le.. T.I.D.O….
Malamnye mengadap konsert AF yang xbest..aku bajet gempak le konsert kali ni.. ghupenye ancuss.. ntah la kat mane silap..tp series aku xpuas hati mcm2..
Nasib le komen2 dr juri leh menghiburkan.. oo.. ngn aksi Pak Nil.. yng happening…

Ahad? 18 March 07
Huhuuuu…. Xde ape aktiviti langsung!
Kali ni turn kak long masak.. die masak Bihun Sup Tulang…
Hohh.. makan sikit je.. sbb aku dh rase mcm nak pening bile makan daging banyak2.. mcm nak ade darah tinggi pun yer jugak.,.. aku darah tinggi???
Kan ke selalu aku darah rendah!! (mimpi kah??)
Pas makan.. buntu… terase nak gi Alamanda..
Xkan nak g sorang2… tapi rase mcm nak bejalan-jalan…tapi xnak pegi sorang2..
Haiyaaa… last- last aku gi basuh kete..
Mase aku kuar basuh kete.. jam menunjukkan tepatpukul 12.45 tengah hari..
:D
Ade ke orang basuh kete tengah2 ari bute/??
Sambil menunggu orang cuci Che BU..lantas aku tepon kat B..melaporkan aku ada kat kedai basuh kete...pulak kene bebel.. mane der orang basuh kete tengah2 ari..
Tapi.. aku buat!! Ikut suka aku la..bukan aku yang basuh.. orang kedai yang basuh keta…
Aku dok tepi jerk.. Bayar ape kat orang tu.. ape susah..
Balik nye..bace majalah NONA.. edisi pengantin ngn majalah Pesona Pengantin..
Ngam-ngam lagi 5 bulan ekk?
Ape satu habuk aku xbuat lagiii////
Barang2 hantaran je yang ade..
Hiasan untuk hantaran ..ZERO…
Baru nak pk nk wat cemane.. nk pakai kotak ke? Nak pakai polistrin yg mcm dlm mjlh ke.. atau nk letak dlm bekas yng anyam tuuuu.. huhh.. ni memang kene take action dah ni…immediately..
Door Gift lagi..bunga telor?ahh beli je sume tuu..tp bilenye nak beli..
Malam.. baru dapat meng-date…

Sekian apdet saya..


26 comments:

DarkWan said...

ooOOoo.. begituuuuu

mzrh said...

"Hiasan untuk hantaran ..ZERO…
Baru nak pk nk wat cemane.. nk pakai kotak ke? Nak pakai polistrin yg mcm dlm mjlh ke.. atau nk letak dlm bekas yng anyam tuuuu.."

bekas yang anyam tu cemana?

eiNa said...

to Darkwan...

ape?? begituuu??

eiNa said...

to Mazrah
ala.. yang dibuat dengan daun mengkuang tu..
then di anyam2...skang tgh glamer gak bekas tuu....

emi said...

aku tau bekas anyam yg camne..ala,ko balut ngan kertas surat kaba jek..hihihi jgn mrh ek

mzrh said...

[bagi pihak eina]

wa chaaaaaaaaa!! debushhhh emi.


adeih. ehe. :P

DarkWan said...

ooOOoo.. begituuuuu <- aku kopipes entri ko sblm ni je .. hahaks.

emi said...

tak sakit pun mazrah

:p

eina said...

to emi.
"emi said...
aku tau bekas anyam yg camne..ala,ko balut ngan kertas surat kaba jek..hihihi jgn mrh ek "

uiyy.. banyak le ko anyam ngn surat khabar.. mahal tau bende tuu!!!

debusshhh..jugak sekali lagi

eina said...

mzrh.. kenape dah debush emi.. u plak yg adeih.. kene counter attack ker?? :P~
tenkiu tulong debushkan utk i..

mzrh said...

tangan ku sakit...
kekeke...

eina said...

ooOOOooo begitu..
hurm sile la bejumpe dgn Dr.Darkwan ..
=D

meuehehee.. burp..(eskiusme..) kenyang makan Kue tiau carry mangkuk besar gile..

mzrh said...

takleh. sebab baru debushhh darkwan juge..

adaihh, adeihh..

DarkWan said...

@ eina-musim-tengkujuh
Kue tiau carry mangkuk besar gile..

carry ke curry ke carrefour ?

MUAHAHAHAHAHAHAHAHA.

eina said...

carry on.. will carry on.. will carry on till the blah blah blahh (lagu welkem to black parade)..

heh..kesalahan ejaan sikit pun la.. bongeks

DarkWan said...

aku kasi 4 hurop.

c.o.i.l

ni macam tesla coil aku ckp tadi ahh.

pastu kan, cuba ko tebalikkan "l" ke tempat "i" dan "i" ke tempat "l".

ape bunyi die? kan dah beze ?? kan ??

bongekss (ada dua "s" .. lagi power dari bongeks saje)

kohkohkohkohkhoh. koh. uhuk. uhuk. terbatuk la pulak. keke.

eina said...

heh.. aku benci! binci! pada kamukk...

sebegitu menejer aku..esok aku anta surat saman!!!

epp.. wiken jgn lupe ke PWTC.. career fair..jenguk2le aku kat sane..kat Booth no 135? (xsure le plak...)

DarkWan said...

sabtu tengok keadaan. kalau laut bergelora ombak setinggi 5 meter amat la berbahaya untuk bot-bot kecil.

ahad aku ada paintball. (sepatutnya keje tapi aku amek cuti)

datang dapat t-shirt x?

eina said...

dtg xdpt tshirt arr...
jage booth dpt ar t-shirt.. :P~
ntah ler sempat siap ke x tshirt tu... :)

DarkWan said...

puh. tak siap la ko t-shirt.

eina said...

dengki la kau.. siap jampi-jampi lagi..

ape susahh beli tshirt bundle.. pastu gi kedai tshirt printing tuu.. pas tu cop la .. bwekk bwekk!!

DarkWan said...

ni jampi bukan sebarang jampi taw. jampi datang dari gunung palembang.

aa bagusla tu beli t-shirt bundle. gatal satu badan padan muka haha. meh outsource contract t-shirt printing dengan aku. tak mahal, rm100 sehelai. sebab aku nak outsource kat orang lain pulak.

ele, cam tak biasa plak outsource lapan kali ni kekeke.

akooo said...

bisnes mehh... outsource to outsource.. outsource lagi..
ahh kompem xde tshirt nye wehh.. mane sempat dah..

DarkWan said...

[11:07 AM] ape susahh beli tshirt bundle.. pastu gi kedai tshirt printing tuu.. pas tu cop la .. bwekk bwekk!!
- angkuh cam Roslan Aziz je masa jwb camni huh !

[5:46 PM] ahh kompem xde tshirt nye wehh.. mane sempat dah..
- pulak .. bercabang betol. mesti da abes amek doctorate bahasa dr Nitu Kurma neh. hahak.

kalo nk t-shirt gak, meh outsource kat aku. sempat lagi neh. bape elai? bape kaler? sulam ke cop ? 24-hour ready can ..

talk to mai sekretari oke.

eina said...

hakhakhak...

yang tak sempat tu nye aku dpt info xde sape pun yg pegi survey.. org tu pass kat orang ni.. orang ni kate tatau apebende..
aku nk offer tlg survey or carii ape2..pun rase mcm xsempat jerk..[2 ari lagi jerk]

kalo nk t-shirt gak, meh outsource kat aku. sempat lagi neh. bape elai? bape kaler? sulam ke cop ? 24-hour ready can ..

-10 elai utk RT jerk dulu...
- sulam bape harga?
- cop bape harga?

sape seketari ko? aku nk kol?!

DarkWan said...

tawaran ditutop. hahak.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails