Thursday, June 21, 2007

yer.. yer.. saye update.. =)

dulu mase kecik2 aku sangat tak suke buat karangan.
mmg fail karangan..
masa UPSR pun 3A 1B.. B tu utk karangan..
masa PMR pun ..hurmm tak.. PMR A ..
SPM pun A jugak.. tp aku mmg tak suka buat karangan..
agaknya sbb aku xsuka baca novel kot.. dedulu penah gak fanatik ngn novel..
pas tu rasa mcm malas nk bace..
bile malas nk bace..so idea penulisan cam takde..
tapi ekceli kalau penulisan kte baik ke tak ke .. bukan kte dpt markah pun kan?
sape yang nak bagi markah terhadap penulisan2 saya disini..
ucehhh..bahasa baku la pulak...

ok.. ekceli sesudah je B smpai d KL..
hari berikutnya terus gua MC..huahuahaa..
sms Jag ngan nervous tapi confident!
"Hi Jag, pls b informed that im on MC today.."
as expected mmg die bls "cal me.."
hahaaa..kene kelentong lagi bos aku.. whats ur problem? die tanye aku.. ahh... as usual boss.. woman problem.. (dengan suara yang agak sedih.. n ala2 tak larat).. aiyoo!!! hehh.. ok2.. have a gud rest! letak je tepon aku tesengih riang!! hahaa.. jahatnya aku..

then terus gi bayar bil2 tetunggak kete.. tepon..
dan yang paling penting gi buat kad kawin..
dah settle part paling urgent..
ingat nk ke midvalley or sogo.. tp tu la.. tmpat2 gitu bahaye klu aku pegi time opis hour tambah2 ckp MC.. kantoii kang tak pepasal jerk..

so this coming weekend..balik SP.. yeay!!!
hurmm.. letih jugak arr tapi..dr opis direct ke SP.. ahad dh balik sini..

ohh.. 1 more thing.. benda paling ketara colleague aku ckp muke aku makin beseri? ye ek? tak tahu pun.. hehe.. yang tahu dah tambah 3kg ade la.. haha.. so skang berat aku dah menjadi 43kg.. ekceli b4 nih dlm 37-40 jerk.. tp dgn ketinggian aku sbnarnye masih lagi level under weight.. tapi tak mo la gemuk2 sangat kan.. nnt tak chantekk.. heeeeeeeee... =)
insyaAllah aku akan maintain dgn figure nih!!!

ok lah.. tillnow... nnt update lagi!!!!

2 comments:

cik mazrah said...

wahhh.. syok nye dia ekk... ;)

eh, kami jadi tak tau nak komen ape la.

mcm blank jek ni.

kami nampak huruf "F" ngan "19" jek nih.

ngehngehngeh...

oh,oh.selamat balik kg. membuat persiapan. take care yek. :D

sue said...

ala dulu org punya berat mcm gitu gak..pastu..hah amik ko... hahaha la ni x turun2...pasni wat baju wat besau sket..nanti pas ada baby mesti ketat la..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails