Wednesday, June 27, 2007

ape nak letak tajuk nih?

entry yang kemengantukkan...

minggu lepas kan sy balik es pie..
pastu on the way balik tu kitorang buat drama swasta.. ade ke pulak die ckp nk gi sudan lagi sekali?!!! dlm petengahan bulan 7 gitu.. ade ke patut?
ade ke?
sape tak ngamok kan?
sape x buat drama swasta kan?
hehee.. padan muke die kene melayan rajuk aku smpai ke sp..ehh tak. smpai kt bukit merah jerk..sbb pastu dh baik balik.. sbb rasa mcm penat dah majuk lama2.. dr KL smpai ke bkt.merah duduk paling ke sebelah tingkap tepi tu kan.. mesti la lenguh pinggang lelame.. hahaa...

dah tu kat sp.. sabtu nye pegi mencari baju utk kenduri umah lelaki.satu lagi cabaran!
baju yang aku dan dia bekenan sumanya dh di booking.. ghamai pulak org kenduri sama tarikh n kaler pun sama!! haihh laa..
ahadnya p survey kt kedai lain.. alhamdulillah ade yg bekenan di mata.. booking terus... sbb nnt susah plak nk cr yg lain.. fitting sume awal bulan 8..

ahad ptg balik KL balik..ktorang bedua je la.. sbb afiq nk duk umah wan,
otw balik tu..kete aku dh bermasalah dah.. start dr hentian tikam batu lagi dah...hand break ketat la.. bau hangit la.. masa tu dh dekat kul 7ptg..
then dlm pejalanan ..ade la kat jelapang..n dh dekat2 ipoh kot...sekali lampu depan terbakar pulak...aduih.. adventure sungguh.. benti kat hentian maane tah.. godeh2 relay lampu tu. nasib la ibbi pandai gak bab2 keter nih.. tukar relay lampu belakang ke lampu depan..so lampu belakang tak de..pasang hazard lamp jerk.. lip lap..lip lap..
klu aku sowang2 laa drive jadi memacam gituu.. mauu aku tepon satu malaya mintak bantuan.. :P

finally..sampai gak kt umah... :D penat!!
perjalanan yang mendebarkan..yang mencabar...

4 comments:

sue said...

wuyooooooooo..org yg baca nie pun rasa penat...syukur la kak chik lepas gak blk cni ..hehehehe..kami ada kaler tema ke nak p kenduri nanti?

a3LiNa said...

sue pakai kaler meroon.. ;)
kak long, kak ngah..kak lang sume pakai kain "satu kayu" semua sama.. =)

balik sp tau..

Suhana Hasanif said...

insya-Allah..klu annur sihat kami blk.. ooooooo meroon ek.. okeh2..kami akan pakai kaler tuh.. br la meriah gitu....

DarkWan said...

maroon five ? wah! wah!

eh salah rumah le. sori tuai rumah o_O

*tersipu-sipu keluar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails