Monday, July 09, 2007

dikejar oleh anjing gila.. :P

peristiwa ini terjadi pada hari Jumaat yang lepas.. satu tragedi yang amat menyedihkan dan mendebarkan...

as usual..aku parking kt port aku yang strategik.. yang jarang-jarang kena saman oleh DBKL mahupun pak polisi...
dah sudah parking tu.. jalan seperti biase jerk.. then suddenly ade bunyi anjing..
memula pelahan.. dah tu lama2 makin kuat..
sekali tengok ade sebelah aku jerk..mula mcm tak nak lari.. tapi sbb takut sangat.. aku pun lari anak-anak..makin lama makin dekat..makin kuat... sbb takut punya pasal.. aku lari dengan sekuat hati... hehe.. nasib la pakai jeans ngn loffer jerk.. kalau ngan heels.. haihh.. tak dapat kubayangkan mcm mana kelakarnya...pas ni mcm dah serik je nak parking situ..mmg dah serik pun.. hari ni parking kat tempat lain... huhuuu...

weekend yang lepas aktibiti yang dijalankan adalah aktiviti2 yang memenatkan dan menyeronokkan..

hurmmm.... menghitung hari... =)

4 comments:

mazrah said...

ish, ish. bahaya sungguh kan.
eina perlu berhati-hati ye.

**kite ada juge insiden ngan anjing.tp bukan anjing tu kejar kite.bole anjing tu yang lari sebab terkejut dengan kite. hm.

haih. isnin.

menejer said...

dan dan je ank kata hanjeng tu gila. hanjeng gila orang xsimpan dlm rumah norkh.

grr~~

dah! keje! keje! kekekeke

a3LiNa said...

tak ler.. anjing tu giler jugak!!
sbbnye die suke2 je kejar aku..
bongeks... penat aku berlari tawuu!!

mazrah? nape x on9? hurmm... bz ekh... =(

menejer said...

aku dengar anjing suka makan tulang. dia xmakan daging.

he he he he he.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails