Wednesday, July 18, 2007

18.07.07 to 18.08.07



genap sebulan...
menghitung hari menjelang hari raya... :P
perasaan... dh mule nervous.. suspen pun ade.. hepi pun ade..

upload this invitation untuk kenangan...
aktiviti jemputan sedang dijalankan.. baru nak mengepos kad..
to those yang tak dpt menghadirkan diri tapi dah beritahu awal2 tak dapat menghadirkan diri...

aku nak HADIAH!!! hahaaa...[ saje nak tujukan kat Mazrah ] ...

nothing much to say.. i'm HAPPY!!
lebiu ibbi bushuk .. kishh..kishh..kishhh... =)

7 comments:

penkomen pertama said...

hish. ape kiSH kiSH neh.

"Dah kawen belum? Dah kawen belum?"

(merujuk kpd video YouTube)

a3LiNa said...

KiSH..KiSH..KiSH .. jugakk...

"daa nak kawen daaa..."

mazrah said...

sweetheart, dun be like that laa..

so sorry cannot make it to ur wedding. but then, lets see the picture eh. u getting married, leaving me all alone. cant u see i'm actually too broken to see u bersanding up there? :P

sorry sgt yek dear..

aku nak HADIAH!!! hahaaa...[ saje nak tujukan kat Mazrah ] ...

ye la, ye la...gimme the gift list now.. hehe.. :P :P

PS dun u want to kishh..kishh..kishhh... me too? hehe..

sue said...

cantiknya kad kawen...maybe kami pun x leh blk sp arr sowiiiiiiiiiiii .. nanti mai la umah kami,bw hasben leh tuntut hadiah ... :-) peace!!!

kami yang type. said...

huh!!

megajok....
(sambil muncung mulut..)

xdak adiah xmo KiSH...

ada adiah baghu nak KiSH..

kami nak set sofa satu.. set bilik tdor satu.. set dining room satu...
hurmmm... hurmm.... alaa.. sume kami nak!!!

sue pun x balik eh? hurm cik balik dak?

mazrah said...

hamoihhh...

kedai perabot itu bukanlah papa ku yang empunye yek wahai kawan baikku.

kawan baikmu ini juge bukanlah seorang yang kaya raya untuk menghadiahkan segala itu kepadamu.

kalau kamu nk muncung2 gitu, kami hadiahkan kamu getah yg warna putih yng tebal tu, bole diikat muncung mu itu.. huehuehue...

mmuahhh mmuahhh muahhhh... ;)

kami yang muncung said...

huhhuuu..

sape suh kamu beli yang real!!!yang barbie doll kan ade? keskeskes....

kami memain aje la.. kami xmintak ape yang kamu nak bagi..kami terima aje la..
kami nak kamu jerk...

nak ikat muncong kami ek? kamu tgk pict kami kat YM :P
kamu x on9 ke????

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails