Tuesday, October 23, 2007

xde tajuk.

how was hari raya?
besh!!! = D
x besh sbb x sihat sangat.. = (

raya satu...d Taman Keladi!!!!
subuh hari dah bangun ..
semangat nih nak berhari raya...
jenuh laa nak kejutkan Bi yang mmg liat nak bangun... (ekceli senang je nak kejutkan budak busuk tuh...)
pas sarapan ketupat pulut dn nasi impit ala kadar... mak ajak p solat sunat aidil fitri...
"nnt hang dah ada hand bag baru ssh nak tinggai nk p mana2..."
betui jugak tu... walaupun aku pi masjid dengan sapu tangan yg agak besar.. :P
(masalah alahan air liyur sendiri) ...
balik masjid... baru sibuk2 bersalam hari raya...
bergambar hari raya.. ber makan-makan raya lagi...
lewat petang balik ke Taman Orkid plak..

raya dua .. Taman Keladi lagi.....
ishh..apsal raya kedua di taman keladi lagi???
heheee.. pasal malam raya pertama tuh nk tdo Tmn Keladi... tp tak sihat dan loya2 tekak dan muntah jugak.... untuk keselesaan Tuan Puteri balik Taman Keladi...
pegi umah tok kt Kola Ketil ja.. petang tdo.. sbb tak sihat...

raya tiga... Taman Orkid..
untuk keadilan bangsa-bangsa bersatu.. tidoq di Tmn Orkid plak...
tak sihat sangat jugak...duk rumah aje.. tak jalan2 sangat....

kesimpulan :- raya tahun ni banyak dok rumah dari berjalan-jalan raya.... jalan2 umah sedara yang dekat-dekat jer..
uhh.. selera makan ku sudah bertambah!!!! =D
makan dh Ok.. Alhamdulillah...

balik keje ari senin ..sepatutnya ari khamis... tp sbb Bi becuti seminggu. aku pun drag la cuti aku lagi 2 hari... Mc sari.. AL sehari.. hehee...

senin jugak ade Open House kampeni.. .. sebabkan sye chup nak bawak nasik impit..(paling senang masak campur kerajinan yg aku ada.. sama dengan ilmu memasak yang aku ade..) so aku bawak laaa nasik impit.. rasa mcm sikit jer aku bawakk.. tp satu tupperware penuh arr.... risau jgak tak cukup.. tp tak le risau sngt sbb aku tau menu makanan mmg byk sekali..
makan2 smpai ke petang... dr tengah hari smpai ke petang, siap tapau2 balik umah....

** banyak gambar nk upload nih... tp camera dipinjam abang ipar ku hari ni..**

10 comments:

mazrah said...

kami beraya kat taman kentang.
(ok, bad joke)

:D

sepp sepp, kami raya pun bnyk dok umah jek.

next year beraya dgn "hand bag" baru yerr (wink wink) :D

aZLiNa said...

wah!!! ade ekk nama taman kentang!!!
bukan kentang la.. taman ubi.. :P

emi said...

da tua,ddk umah je la...

org dtg raya kasi duit raya..

mazrah said...

tak pedulik!!
ubi tak best.kentang lagi best!

taman kentang!

aZLiNa said...

hello encik emi..
betul kan penyataan yerk!!!

bukan dah tua tauuuu..
dah dewasa... :P
tua tu range umor die lain tau..

aZLiNa said...

hello encik emi..
betul kan penyataan yerk!!!

bukan dah tua tauuuu..
dah dewasa... :P
tua tu range umor die lain tau..

DarkWan said...

Letak komen kat entri sendiri sampai dua kali. Patut la bilangan komen banyak.

Ini tidak jujur bonegells. Heheheh.

emi said...

ala,tak nak ngaku la pula da tua..apa slhnya ngaku tua..aku tua,tp hati muda... :D

aZLiNa said...

hehe.. as usual.. aku kan penggila komen :P

cik mazrah said...

puan, apdet la puan...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails