Monday, May 18, 2009

...mana nak cari?...

tak sabar nak tunggu 23 nih sbb nak p sunway lagoon..yeeay!!! thanks to azza yang dah buaat entry pasal sunway lagoon nih..
mama plak yg over excited..hehee.. kampeni daddy buat family day kat sunway lagoon...jadiklaa...
dh lama mama tingin nak p sunway lagoon nih tp daddy asyik postpone jerk..
dr time becinta sampai dah kawin..dah ada baby plak.. skang Aira pun dh besar.. bleh laa diajak bemandi manda...
sebagai pesiapan kononnye sabtu lepas nk p cr pelampung ngan swimming suit tp daddy nye keja la plak.. balik dah petang makanya aktiviti ari sabtu dibawa ke hari ahad...
susah gak nak cr swimming suit utk baby ni kan?
aritu ada tgkk emily pakai swimming suit , u beli kat mana emi? any ideas mommies sume??
puas mama cari tp x ketemu itu baju mandi utk kanak2 perempuan...atau last2 aira mandi pakai romper saje..kekeee
pelampung jumpa di Giant.. yg mcm bentuk bot tuh.. cute.. tp mama belum try test tiup lagi sbb rasa cam xmampu nak tiup saja..

then.. mama belum cucuk setahun utk Aira.. kekee.. bagi la Aira sehat lama sket, ni baru ada selera nak makan balik, dh kena cucuk plakk.. skang Aira dh pandai memilih ..kalau suapkan dia dr bekas makanan dia,sudu dia..tak mo oke... eksyen!! tpi kalau mama suap dr bekas mama (pinggan mama makan).. n sudu org dewasa makan..laju jaa dia makan.. padahal makanan same jek.. nasi plus sup sayur,tpi..kalau dia dah kenyang.. mula la main.. kadang siap korekkk dr mulut dia.. geram jee ..

ps: masih menunggu gambar2 time besday AiIra..huwaa bile laa dpt upload nihhh...

9 comments:

DYLA said...

swim suit baby ada.

dkt jusco. area baju mandi dewasa tu. ada mcm2 gak jenama. sy ada bli satu utk anak saya jenama triumph.

pastu ada penah nmpak gak kat mothercare.

eiNa said...

dyla: thanks..ade gak p jus*co smlm ..tp equine nye x bykchoice.. dah tu meheyy le plak harganya..

Mrs.R @ Emi said...

kt Brand Outlet pon ada rasenya..
last year kampeni sy wat kat sunway lagoon..best...esp. lps bersuka ria kat situ..sambung soping kat sun.pyramid

Arin said...

kat mothercare ader for babies..anak arin pakai dari umur 6th mths dan bertahan sampai sekarang..umur dia dah nak dekat 3 tahun.. ( erk..mmg swimming suit nih ngam kat hanum ..atau anak arin yang tak membesar?:))

azzamoro said...

kak ina,

kat Toys R Us banyak pelampung baby murah2.. cute2 lak tuh

e.l.i.s.s.m.i.e said...

syok gak tu..aku pun tak penah pegi..tunggu nuha besar sket laa :D

eiNa said...

emi: ye ke brand out let eh.. ada lg ke masa nih nk mencari...

arin:mothercare adekehh? uhh sungguh backdated sy.. alamanda ade kan mothercare?

azza: toys r us ado.. mahai pun yer..huhuuu...

elismie: cepat nuha besar ajak mandi pool.. :D

Salina Inzaghi said...

haish....rugi betul tak gi beli pelampung utk aira hari tu

izhannasaiful09 said...

syok kan SL..
kami pon belum pena sampai lg..nanti ingat nk gi juga ler..bawa Hanna..tp sy risau nk bw dia main air/berendam kat public pool camtu..takut alergi ke apa..so far Hanna berendam kat pool sendiri je kat umh..he hee..

~ ibu Hanna~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails