Wednesday, July 06, 2011

berbasikal...

umur bapa tahun selalunya bebudak leh kayuh basikal?
Aira ada basikal.. tapi Aira tak pandai kayuh ke depan... asal kayuh je kayuh ke belakang.. kalau kedepan pun .. akan separuh-separuh jek dia kayuh...
sepetang aku duk ajar dia mengayuh... dan gigih jugak dia prektis..
tapi?! hasilnya...
kayuh ke depan la Aira.. kebelakang mana nak jalan...



aku smpai mencangkung nak demo camna kena kayuh...



dan aira pun dah stress... sebab kayuh ke depan tak jalan...

'
kena marah ngan mama.. sebab mama dah geram..
kayuh basikal tp ke belakang.. huhu..

end up.. basikal tu parking elok je... tunggu la  bebila mood aku baik nak ajar dia kayuh basikal lagi... hurm.. 

5 comments:

Diyana said...

hmm hehe.5 thn kot.ke 4 thn baru pandai.si mia pun lom pandai kak mia.hehe

mekchu said...

ina, najmi pun belum pandai kayuh lagi.. asyik2 tolak pakai kaki.. lagik laju dia cakap.. haha..

aira nak la jugak mencuba.. walau pun ke belakang.. hehe..

rasanya umur dorang belum pandai lagi kot (sedapkan hati)

lily lotus said...

geram2 pun mama sempat suh aira posing, hehe..shomel jer. mmg kena penuh kesabaran ajar cycling ni.

eiNa said...

donat: tu la.. sbb kalau tricyle tu kayuh depan belakang sama jek jalannya... hehee...

sue: ahakss..rilek je najmi kayuh ngn kaki yek.. mmg nk sedapkan hati kena la ckp gitu.. harap2 betul :P

lily:daddy dia candid tuh.. muka nak nangis jek sbb kena marah..

LiTtLe^m3 said...

sabar mama... hihihi slow2 nnt pandai la tu :) pas tu mama pun kena la beli basikal juga.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails