Monday, May 07, 2007

helo...

Heh… setelah 3 minggu tak mengapdet ini blog terase cam x best plak …
Sbbnye banyak bende jadi tak sempat nak apdet.. (plus malas plus bz plus xde mood)
Ari ni nak jugak apdet walaupun sikit..

Sedar xsedar dah masuk minggu ke 3 ibbi kat sudan ek.. hurmm.. sunyi la.. tipu la kalau aku kate aku tak sunyi kan.. memang terase sangat ketiadaan b.. hurmmm…

First day die pegi lagi laaa terase kesyahduannyer.. satu opis tau aku nangis…huhuu..(im very2 emotional and sensitippp..) sape bukak cite pasal die jerk.. mate aku kace2.,..

Balik kampong pun rase kekok.. biase balik berdua.. ni kena balik sensorang.. biase aku tak yah drive ni aku kene drive dr KL ke SP.. huhuu..memang la bawak anak buah aku sorang..tp apelaa maknenyer kalau die sembang ngn aku pasal katun tuu..katun nih.. bla tuu bla nih.. (aku pun melayannn kan aje..) ..

Aktiviti aku kat sp adalah merehatkan diri.. mmg rehat betul la.. tp tetap la buat aktivi preparation.. aku booking package.. pegi ngn mak aku.,dan tuan butik tu kenal mak aku..suke lah saye.. sbb dpt diskaun dan jugak dpt tambah bende-bende lain… besh besh!!!

Laginye..hurmm last week pegi PD with Emerio Team ..perghh.. sangat enjoy dan sangat suke.. best woo.. due kali aku lemas di lautan.. naik banana boaat.. huhuu.. yang besh dan untungnye sbb aku paling kecik dan comei .. dua kali lemas ..mamat2 baywatch tu dtg selamat kan aku dulu..sbb takut aku hanyut..huhuu… dah tu plak naik jet ski.. laju sehh..
Ni la mase nye untuk aku meng ENJOY kan diri!! =) thanx to my lovely fiancée…. Bg supporter dr jauh..
Tak banyak gambar aku amik sebabnye x bawak camera..huhuu.. lagi pun malash jugak nak beposing mosing nih..

ps: miss u so much… =( cepat arr mase..

3 comments:

mzrh said...

"mamat2 baywatch tu dtg selamat kan aku dulu"

alamak aiiii.. terujanye saye...

hihihi...

eina said...

huhuuu...
(syyytt... ) ;)

themint said...

...wooo... mengENJOYkan diri ya... tak apa tak apa... tgu... =D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails