Friday, May 11, 2007

-sesat di lautan orang-

ahahaaa....bile ingat ingat balik memang la kelakarnyer...
semalam abih keje agak tegopoh gapah..
mulenye nak plan stayback kt opish smpai kul 7.sengah gitu... nk buat report lah kununnyer...
then suddenly shri ajak join gi Jusco Taman Maluri..hurmm.... macam besh je,..ade hari J Card..
sebenarnye aku tanak balik awal slalu2 sbb bile aku di umah akan buatkan aku rase sangat sunyi dan rinduuu kt ibbi.. so lebih baiik aku buat aktiviti besame rakan2 sekalian...
biase laa bab2 jalan nih mmg aku fail pun..so ktorang pegi dengan satu kete aje..
iaitu Mazrah,Kak Nani, shree and me.. huhuu.. punye le semangatnye derang nih nak beshopping.. aku xde sangat pun..biase je naluri shopping aku..xde la extreme sangat..
odw ke sane shree dah bising biase la jemm di ari jumaat.. dgn rase nk vormit lah.. sakit perut laa.. so smpai jek di Jusco Maluri tuh ktorang bedua (aku ngn Shree) turun dulu.. konon nak save kan parking sbb mmg ktorang dh nampak parking space dah.. bediri laa kami bedue tunggu dalam kotak parking tu..
malangnye ade kete lain yang lebih bijak.. die alihkan aje kon yang menghalang jalan tuh.. sungguh durjana..so tutup cite bab parking, sbb dah kecewa.. then ktorang pun masuk ke dalam..
mashaAllahhh...manusia.. ramai gile.. tuhan aje yang tahu!!! heh..
dalam 10 minit pas tu.. bile ktorang cube kol si mazrah ngn Kak Nani ..unreacheable.. haih... panic sehhh.. ade arr dlam 30 minit gituu cube kol derang.. sah mmg line sgt sibuk.
aku dh memang nk nangis dah ni.. kalau xjumpe derang makne nye x bole balik la ktorang...
so care mudah.. ktorang pegi ke information counter.. nak buat announcement arr kononyer..
sekali si petugas tu tanak entertaint..huhh!! marah nye aku.. bukan ktorang xnak cr sendiri.. masalahnye line tepon mmg tak dapat...
hampir beputus ase....
then terus lepak kat food court smbil tak putus2 cube sms dan kol..
huhh atlast!! finally.. dpt je contact trus jerit.. ktorang kat depan Secret Recipe!!!
yeayy..... bile je jumpe depan secret recipe tuh..ktorang berpelukan.. heheee... mcm JEJAK KASIH siot... =)

so.. conclusion dr kisah itu..jangan laa bepisah dr kawan-kawan kamu bile di tempat yang sangat crowded!!!!!

3 comments:

mzrh said...

ala.jeles.

eina said...

ehh.. salah, tak perasan plak yg entry aku salah.. odw ke sane shree dah bising biase la jemm di ari jumaat..
heheee... ari khamis laa.. mamai sungguh aku nehh.. ape dah..

tp seriesly ari ni aku sangat malas dan sangat mengantuk.. sbb tu aku xpk merepek-merepek dlm nih..

mamai mamaii- wake up!!!

bi!!!! mish u so........

DarkWan said...

one word.

b.o.n.g.e.k.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails