Friday, May 25, 2007

updet yang tertangguh-tangguh

hah.. ari ni saye nak apdet!!

dah banyak kali saya bukak blog then tak update-update..

mcm tak de idea..
sbb saye pun rase nk quit blog la.. hee...sape je yg sll bace blog saye ni kan?
pengkomen setia saya sudah tentu.. cik mazrah ..
tak sedap la pakai pengkomen..
pakai pengkritik la... heeeehee...
lain-lain pengkritik tak tentu.. pengkritik jemputan: ecnhe adzmi idham ... emi.. lagi?
menejer rekrutmint..

ok la.. ekceli yang nak update ni adalah berkenaan dengan aktiviti akan datang saya..
wiken ni saya akan menduduki peperiksaan utk bakal-bakal cikgu bertempat di sek men vivekenanda?! sek enggekk-enggek...
petangnye nk pegi ke kedai baju tempahan untk pernikahan saye itu.. =) sebabnye.. die ade buat pakej2 lain .. mcm banyak je duit nak pegi buat pakej2 lain tu.. takpe.. saye pemegang dua kad bank..kalau kad saye saje mmg dah kering kontang..tp kad orang yang tak de kat malaysia ni la.. saye dah mintak kebenaran tau..
oo.. tapi saya tak berapa pasti nak pegi buat pakej2 lain itu atau tak.. sbb smlm mase on d way balik keje.. kete saye bermasalah pulak... =(
mlm tu jugak saya pegi anta die ke klinik kete.... so sabtu petang saya akan ade 2 aktiviti...

ahad.. saya akan pegi kenduri kawin kawan saye... die bertunang sama hari dengan saya.. =)
tapi dia melangsungkan perkahwinan dulu pada saya.. tahniah kepadanya...
haa... make! saya akan berjumpa dengan kawan2 saya yang dh lame tak jumpe jugak.. sukenyerr saye..... tapi rombongan kali ni akan kekurangan enche adzmi idham... =(
hurmm... xpe lah.. saye akan berpasangan dengan cik mazrah.. =)
ye cik mazrah... i booking u tau.. =)
tapi mmg rombongan kali ni agak singkat aje... rase mcm tak smpat nk jalan2...jalan2 mase on d way ke rembau aje nyeh.... hurmm...

tu je la.. sekarang saye dh malas nk cite pasal masalah keje saye..sbb bukan kamu semua tahu pun kan!!
ooOOo.. tapi saya nk bg tahu aje...ari selasa lepas.. manager dr HQ-spore telah menghantar email "special thanks and congratulations to Recruitement Team ".. wahh.. die sbut name saye especially tau.. =) -special thanks!!

"Hi Suresh, Jag, Azlina,

Great, Congrats!!

Special thanks to Azlina. "


walaubagaimanapun.. saye tetap dimotivated.. =(
sbb saye rase kesunyiannnnnnnnn

7 comments:

cik mazrah said...

1. wah wah... dapat spesel tenks yek..
u go girl!! ihihi..

2. eh, kwn takmo jadi pengkritik kamu.kwn tukang komen jek.

3. tukang komen yg plg setia cakap jangan la quit blog dulu. dah kawen nnt nk quit tu, tukang komen yg plg setia paham la juge. muehehehe...

4. "petangnye nk pegi ke kedai baju tempahan untk pernikahan saye itu.. =)"
kamu nak kawen dah ekkk...

5. Mtest. gud lucksss!!! ihihi.

6. kamu nak book kwn yek? bayaran booking 20% yek.just cash in.no acc. nnt kwn bg. full payment lepas dah dapat servis. ngehngehngeh... :P

a3LiNa said...

huhh!!

demand lah kamu ni!!

=P

cik mazrah said...

alaaa... kawan gurau-gurau sahaja.
hidup ini tak manis tanpa gurauan.

kahkahkahkahkahhhhhh... er, ihihihihi...

a3LiNa said...

hishh kamu1!!

kurang sopan tau gelak besar macam tu..

kamu kene ayu laa..!!

cik mazrah said...

em, ayu ek. kalau ayu, tak gelak.dia senyum aje tanpa suara.

jadinye... :)

ayu habis nih.
kihkihkih... ouppsss.. ihihihih..

themint said...

...hish, mcm kat wad pesakit mental aja nih... betul ka alamat yg diberi oleh pakcik Haron nih...

a3LiNa said...

bongek la demin nih..

tak menepati perbincangan langsung!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails