Wednesday, February 11, 2009

9months young!

ni sambung gambar outing ngan kawan2 mama ...saya rasa glamour plak..suma nak dukuung saya...


Aira ngan uncle ijat..


ni ngan ex-boss mama saya... dia ni bukan orang Malaysia... dia orang dari India..dulu2 masa saya dlm perut mama saya, selalu saya dengar dia bebel2 ...



ni plak aunty yani... masa ni saya sleepy... tapi saya x nanes pun.. saya tdo dlm keta aunty Linda masa on d way balik umah.. saya tdo sampai pukul 5 sengah.. dua jam saya tdo..saya keletihan dan kepenatan.... heeeheee

ni plak ngan mama saya...kami bukan geng PAS?! tapi saya suka ngan ijau.. ngan pink.. ngan purple.. pendek kata sesuai ngn sume kaler.. =D



saya nak jadi engineer!!! saya pakai helmet deddee saya... besaq la..

saya dah expert merangkak!! bila mama saya nak "kejar" saya cepat2 merangkak.. hobi baru saya tolong mama saya mengemas... mama saya malas mengemas.. =P
saya dah makan buah epal, aritu saya tecekik buah epal, mama saya bagi besar sangat, dah la gigi saya belum nampak lagi.. lambat la gigi saya nak naik.. kawan2 saya suma dah ada gigi...
saya suka tengok iklan digi yang download lagu tuh.. bila time lagu rancak saya gelak sorang2 sbb suka tengok teddybear terbang sume.. saya suka tengok iklan tv3 yang ada nanna nannaa nanna tuu.. saya suka laa tengok suma iklan tv...
saya suka panjat sofa mama jugak.. pijak perut mama saya sebagai kusyen utk panjat sofa.. sapa suh mama bariing depan sofa tuh halang laluan saya nak memanjat...
saya suka intai kat sliding door kalau mama dah balik.. dedde belum sampai.. nnt saya intai tepi sliding door tu tunggu dedde saya balik...
kalau mama saya dukung, saya suka tarik cemin mata dia.. nnt besar kalau bleh saya tak mau laa pakai cemin mata...

tu saja dulu.. oo..mama saya dapat award dr mama adam.. nnt mama letakkan eik...


tataaaa...
saya yang cumell... =)
aira.

7 comments:

Aku Bukan Bidadari said...

Ari nih..11 aribulan 2 ..ayra pn dh 7 bulan ngam ngam.. eee lawa ar topi tuh.. ayra nak pakai ..bagi lar ayra pinjam...mata awak...besar lar!!!! comey sangat..rs nk cubit pipi tu

Anasfadilah said...

perut mama aira jadi kusyen ek...hahaha

tulah sape suruh mama aira halang jalan kan..hehehe

saya tak sabar turn saya pulak nak 'kemas rumah' dan merangkak

yang hensem woh
Ziyyad

aunty mazrah said...

aira yang comel gebu... nanti amik gamba sama aunty mazrah pulak ye...

Elyn said...

aira..... kite pun ske tarik cermin mata mummy kite.... tp org len nyer kite tgk je kite pandai x tarik ekekekek

-wafiq-

eiNa said...

Tiara aka maknya Ayra: epi besdei Ayra.. cepat2 besar..nnt kta leh main sama2..

Dilla aka maknya Ziyyad: syok oo Ziyyad kemas umah, mama kita kan kalau malas bleh saja suh kita kemaskan..

aunty mazrah: saya dah tak sabar tunggu hujung bulan ni.. nnt saya nak bergambar banyak2 ngan aunty, aunty mesti cantik hari itu nnt.. =)

elin aka maknya Wafiq: Aira bukan pandai tarik cemin mata saje, tarik tudung, tarik rambut..suma Aira pandai..heheee

lixiaomei912 said...

Is this boy acted in Rob-B-Hood???
very very bealtiful,I wish I can born a boby like him in the future
welcome to my website www.lionball.net
——lion ball

lixiaomei912 said...

I very like this famliy because they share their happiness with everyone.I had nerver find out my childhood's pothoes,very Regreted.
welcome to my website www.lionball.net
——lion ball

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails