Wednesday, February 25, 2009

..Assalamualaikum........



Assalamualaikum kawan2..... apakhabar suma?

ni tudung mama saya, mama saya pun dah tejebak ngan tudung instant nih... tomeiii tak saya? saya nak pi ngaji nih.. nnt besaq saya nak pandai ngaji...

ok lahh..mama saya ni busy saja tau... nak cita panjang2 pun tak boleh...

bye2 kawan-kawan.. jumpa lagi...

13 comments:

Encik Adzmi Idham said...

...wsalam, nih ustazah comei mana nih? nak pergi mengaji eik, jalan elok2 tau... habai...

Nazuha said...

comey nye.. Adeef ngorat bleh? :p

Aku Bukan Bidadari said...

akakkkk aira..
omeynyaaa... mummy kita pun berlambak tudung nih, naik pening paler kita tengok bergantung2 kat bilik... mummy ckp malam ni nak pi psar malam lagi borong tudung ni..tapi tudung akak lagi cantik dari tudung mummy kita.. mama akak beli kat ner??

yg benar
Ayra

Salina Inzaghi said...

comey nyerrrrrrr

Elyn said...

hahahha meh wafiq pun nk ngorat la...

Mrs.R @ Emi said...

tomei2....tudung yg memudahkan kita para ibu2 sekalian...

eiNa said...

dedde...deddee....=D

Adeef: mama saya cakap try ler.. ;)

Ayra: tudung tu mama kita beli online, banyak n chantekkkk... murah pun murah...mama ckp nak beli lagi..hehee..

kak nani: thank u aunty... bila aunty nak dukung sya lagi..

Wafiq: hehee.. wafiq muda beberapa bulan nih.. tapi OK laa.. bleh try jugak.. =)

Emi: sangat menyenangkan itu tudung!!

Magnificent Moments of Life said...

ala2, comei nya aira gebu...

cik mazrah said...

aira yang gebu comel cute... wiken ni kite jumpe ye... nnt aunty cium2 pp aira nnt tauu...

mummy_adam said...

hehehe... adam nak ngorat jugak boley.. :P

eiNa said...

aunty Linda: mashih.. smbil buat muka comell lagi..hehee./


cik mazrah(going to b Puan 2 days more): Aira pun x sabar nk jumpe aunty mzrh..

Adam: mama kta cakap, sape terror ngorat kite, nnt die blanje menan...:P

Mrs. Hasanif said...

aduss comelnya sggh budak ini..

k.cik, blk sp x cuti bulan 3 ni? km nak jemput k.cik sekeluarga ke kenduri kawen adik NIT 14/03 ni kt alor setar... dtg ye klu blk sana..

Mrs. Hasanif said...

aduss comelnya sggh budak ini..

k.cik, blk sp x cuti bulan 3 ni? km nak jemput k.cik sekeluarga ke kenduri kawen adik NIT 14/03 ni kt alor setar... dtg ye klu blk sana..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails