Thursday, December 03, 2009

..raya haji dan akikah Aira..

so.. how u oll nye hari raya haji?!
our was great!!!..

nak cite start dari balik beraya..
kan 1st time bawak Aira naik pai bang..
Alhamdulillah.. dia x buat perangai.. saya suspen dia akan menangis or bejalan2 tak leh di kontrol... tapi dia sangat baik..
siap pegi ngorat aunty n uncle dr Australia lagi ha..
masa tu kami tgh tunggu nak boarding.. tgu gate bukak la kan.. sementara tu bagi la Aira jalan2 main sendiri.. pas tu dia siap pi tegur aunty tu... disebabkan kecomelan Aira dan keberanian dia menegur aunty n uncle tu.. uncle tu hadiah kan dia kolar bear Australia.. (bear kecik tgh pegang bendera Ausie tuu..yg sll org beli as a gift)..
Yana ada adiahkan masa dia pegi Ausie ritu.. so Aira dpt sebijik lagi bear tu.
ding dong..ding dong... atas kapal terbang she very behave!! siap baca majalah atas tu.. main tutt chak ngan flight attndnt.. tp pejalanan sgt kejap.. 50 minit dh smpai.. hahahaa..xdan nak menikmati pemandangan... :P

Raya Pertama - kami akikahkan Aira.. (gambar banyak tpi belum sempat transfer ar..nnt siap sya upload)
saya bawak Aira pi tgk lembu kene korban.. kami di SP selama 4 hari.. tpi sekejap sangat 4 hari tu.. xdan pi mana rasa..

balik KL pun naik flight pkul 9.00 malam..tp flight delayed plak.. daddy tejumpa ngan kawan dia sekolah ibrahim dlu.duk rancak beborak alih2 mama laa kena melayan babyy... end up.. sampai KL pukul 2pagi~~ pheww... selasa baru start keja.. menimbun keja.. ni baru free sikit bleh cita panjang...

ps: ada reader tanya sya mana nak parking kt LCCT tu, actually kalau nak parking bebayar RM 35 sehari..tp byk je keta park tepi2 jalan tu...temasuk laa kami..park kat tepi jalan jek.. FOC!!

7 comments:

Elyn said...

jgn lupe tepek pic bear uncle tu bg ek!!

FIESYAH said...

seronok lah Aira balik beraye...
ye lah kak nanti tepek pic bear tu....

Diyana Zulkifli said...

tempek gambar kambing aira..hehe.

mzrh said...

aira yang berani & peramah plus comel :D.. aunty suke tau.. :)

mummy_adam said...

nak tgk gambar :)

foc ek.. tp ok ker? gud idea tu :)

eiNa said...

Elyn: okeh..no problem.

Fiesyah: baikk..nnt sy tepek ye =)

Donat: kekah Aira adalah lembu 1 bahagian dr 7..

Mazrah: mashehh aunty..bile nk jmpe aunty lagi?

Ena: okess... nnt sy letak.. so far Alhamdulillah selamat.. xde ape2 jadi..

lily lotus said...

mesti sama cute dgn ur lil girl ;)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails