Thursday, December 10, 2009

tajuk tak tau nak letak apa..






Mood saya nak berblog makin kurang la.. ntah kenapa eik?..

mls nak update... :P
layan pics je la sepanjang minggu raya korban lepas ngan jum heboh kt bkt jalil last week.
Lembu majuk..tak mau tgk camera...
time lapah.. akikah AIra 1/7 dr lembu tu.. balik umah proses basuh2 dan potong2.. esoknya (hari raya ke 2) baru buat makan2...
kat Jom Heboh bukit Jalil last week.. giler bising time konsert..smpai ke rumah aku bleh dengar..dgn bunga api nya.. lawa2..

Aira proses menjatuhkan signboard jom heboh..

oo yaa.. ni la kolar bear yg auntie Ausie bg kat Aira tu.. yg pegang bendera tu..yg satu lg dr Yana.. belakang tu Mug kampeni dpt time annual dinner 2 minggu lepas..

Annual dinner yg sgt simple..buat kat Bankers Club..1st time aku pegi situ.. tmpat exclusive sgt la plak..sbb tu aku mkn2 kejap pastu geng2 aku chow awal gile..x pukul 9 kami dh baliik...hahaaaha
close up.. nampak nama aku x?! highlight biruu tuu...:P
semalam dinner lagi kat Shang Ri La -lemon cafe.. err.. apsal derang buat dinner smpai 2kali aku sedikit kompiusss!!!(biarla rahsiaaa..)
hurmm tp ok gak..dinner di Shang tu, 5star hotel.. 1stt time gak aku pi ... bz amik gmbr sbb tmpat dia sangat 5Star.. =)
appraisal dh buat last monday..so far ok la.. sebabkan aku buat keje 2 sekali ,team Operation ngn team recruitement ..so, aku nye appraisal ngn CY jek.. sepatutnya BF pun appraise gak..tp aku xberapa suka cara dia.. so next year klu derang suh aku buat recruitement ngn BF..besar kemungkinan aku bye2... :P
ok.. aku xde mood..series. bye!

12 comments:

LiTtLe^m3 said...

ok tak appraissal by CY :P best join team operation :D all the best to u guys ya :) biasalah tu dinner 2 kali. satu annual dinner satu lg appreciation dinner ;)guess that the company back to normal la kot tu dah wat dinner bagai ;)

eiNa said...

puan baiti: Boleh la.. ohh salah sebenarnye tekaan kamu..actually bukan appreciation dinner tp f.....ll kpd jejaka pujaan kamu itu. ;)

mzrh said...

hah, ada geng.kite pun dah takde mood nal blog, eina... malas jek nak update dah skang.

e.l.i.s.s.m.i.e said...

ker tadak bonus tu psl dier buat 2 annual dinner..hikss..larikss

LiTtLe^m3 said...

hah.. AL ke?? seriyess?? ke RH?? selalu di hatiku AL la :D

eiNa said...

elis: ko jgn beb,lenyap dell inspiron aku nant.

eiNa said...

baiti: RH dah lama xde, utk AL.. trnfr to SG

FIESYAH said...

g ke jom heboh...tau leh jumpe...

lily lotus said...

rajinnya ina gi sure heboh tu..ly tak pergi..ada kenduri kat kluang..eh, dah lama ur maid tak jalan2 bawa ur girl datang rumah..my heroes suka main dengan dia ;)

Elyn said...

dalam takde mood tu byk gak cite u updet eina heheeh

eiNa said...

fishah:fiesyah p jugak ka? tah2 kta jumpa apa.. :)

lily: die bwk pepagi..time sy nk keluar keje..nnt Aira nk ikut,ptg2 kadang sya yg bawak jln2 naik beskal.. :)

ELyn: hakss... klu ada mood, update nye mcm mana laa gayanya kan?!

mummy_adam said...

i pun tgh xde mood skrg.. bz sgt2 :(

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails