Tuesday, December 01, 2009

part time job..URGENT

salam..

korang..... sesapa yang ada relatives yang tgh cuti semester break yang nak cari pocket money.. sile email saya....

saya perlu 1 assistant for part time job (temporary basis) .. keje opis.. normal working hours location at TPM,Bukit Jalil..

x banyak bende nak buat pun.. takat2 filing, scan, data entry.. bleh la sementara nak bukak semester kan!!! dapat gak duit banje.. ASAP yer...

petanyaan atau pemohonan antaq kat email saya di
norazlina[dot]haron[at]aig[dot]com

tulis subject temporary job..

9 comments:

FIESYAH said...

boleh x job tu bawak blk umah...he...he...

eiNa said...

hekss... tak bley le :P

e.l.i.s.s.m.i.e said...

keja aku ni pun tak tertanggung..hehehe..sibuk jer nak komen jugak..hahaha

mummy_adam said...

berapa lama ek contract nie? kwn ena tanye :)

lily lotus said...

semoga ada yang nak tolong...eh ina ada ym tak..add lily..id :miss_liely

eiNa said...

elis: xpe meramai kan komen aku..hahaa

ena: 3 bulan jek.. maii laa bg cv..leh tlg2 tgk..

lily: xde ar.. opis sini kene block messanger.. ade gosips ke ? email je..hehehe..

norbalqis said...

ade ke lagi jobnye? adik saya abis diploma tengah pengangguran sementara nak sambung degree. saya dok sri rakyat apt aje (dkt ngan AFC).berapa pay?? and duration?

norbalqis said...

saya boh url yang tipu2 aje sbb saya takde blog. kalau ada job tu lagi, email to balqisamir@yahoo.com

eiNa said...

balqis..dah not available.. sori lmbt

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails