Wednesday, November 25, 2009

balik sp!!

yeayy... esok balik sp..
so, esok adalah saya (sakit) ... hikss..
saya balik sp naik ini........




cheh!! poyo balik sp naik paibang...
alerr..sesekali ja pun, lagipun ni saya beli time promotion bulan 6 dulu..
bajet mcm nak balik naik pai bang...soo terus beli mase ada promotion..skang pun derang byk buat promotion terbang ke mana2.. cuma RM je tak berapa nak promote.. :P

esok, kami balik naik belon turun di Penang.. balik KL pun kami naik belon juugaks..1st time bawak Aira naik pai bang.. mamanya jugak 1st time.. err.. nebes kaa? hahaaa

kete park kt LCCT saje..ingat nak tinggal kt Kota Warisan umah kak lang, dia dh balik sp dh,n abg ipar saya yang keje MAS Sepang tuh shift pagi plak, so tak leh la amik keta..tinggal je laa satria buruk saya tu di parking lot.. insyaallah xde pape kan...

nyway,selamat hari raya Aidiladha..


oo yaa.. Aira baru nak buat kekah jugak!


1 bahagian lombu... nnt sya update cite Aira nye kekah di SP eih..



ps: selamat hari raya aidiladha =)

9 comments:

Elyn said...

wah blk kg naik pai bang la!!! wafiq pun lom pernah naik pai bang.....

selamat beraya!!

kinna said...

sonoknye aira naik plane..kalo siang, leh tunjuk awan2 kt dia..make sure g check in awal-leh 'cowteam' dpt seat sblh tgkp!

FIESYAH said...

selamat ari raye...
harap happy2 di sane...

eiNa said...

Elyn: hihii.. nnt bwk wafiq naik paibang..

Kinna: leh tukar2 seat lagi ke? a ah.. flight kul 1.30pm

Fieshah: selamat beraye.. ehh lame x nmpk shah..:)

azzamoro said...

ade 2 benda kite jeles ngan kak ina.

1. kak ina dapat balik beraya di kg halaman.

2. kg halaman kak ina ade airport.

bile bp nak ade airport ni.. waaaa

kinna said...

kalo tak choose seat ms beli la..biasanye dpt seat dpn skali kalo bwk baby..tp kena g check in awal..slmt pulang n slmt hr ry aji!

lily lotus said...

so how? seronok tak dia..hehe, mestilah happy kan dia dapat naik flight

aida said...

nak tahu parking kat LCCT berapa....

eiNa said...

kinna: seat tu dh booking awal2 masa beli ticket.. syok duk kat dia nye sayap.. ;)

lily: aira sgt bagus.. dlm tu dgr suara dia saja..

Aida: sye park tepi jalan saja..FOC.. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails