Monday, November 09, 2009

Alhamdulillah..masalah selesai..

=)
masalah babysitter Aira sudah selesai..
lepas ni saya kena belajar jadi majikan plak eih..
cemana nak layan bibik..
leh belajar dr Elyn, Azza, Jiey.. Linda..
hurmm...Insyaallah saya percaya maid saya..
harap semuanya selamat.. amiinnn...

12 comments:

lin said...

eina amik maid eh?jgn lupe ltak cctv lak.hehehe

Farah said...

alhamdulillah..masalah selesai..harap2 yang ni panasnye berpanjangan :D

eiNa said...

Lin: cctv tu idakla Lin, tp nk slalu buat spotcheck.. :)

Farah: Insyaallah..Aminn...

Jiey^Mien said...

eina, beli CCTV for dummy..
15hengget je kat c4..
mn dia nk tau tu tipu2 jer..
kurang2 dia takut..
:P

eiNa said...

jiey: ade eih? hehee.. pastu bg tau dia kata ada cctv, so dia xleh buat mcm2 kan?!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

kalo maid indon, kena la pantau bahasa aira..hahaha..kang ada yang speaking indon :)

eiNa said...

elis: ya buk.. bisa di atur..

Elyn said...

eina camno cepat dpt maid ni??? i dh sengal jd maid kat umah ni!! hehehehe

eiNa said...

elyn: woh.. ini adalah maid yg lari dr umah jiran i, n now keje ngan i..hahahaa..

since jiran i pun dh tak mo dia, so i pun amik la dia.. coz dia pun dh penah jaga Aira 2 bulan aritu..dan Alhamdulillah Aira OK dan sihat dgn dia.. hopefully everything selamat..

kinna said...

wah..leganya..sy dok terpk2kan si aira..dia mmg fobia bnr ngn nursery, mujor ade maid..

mummy_adam said...

insyaallah xde pape.. jgn worry sgt :)
tp idea jiey tu pun menarik..hehehe

eiNa said...

kinna: a ah.. Aira mmg sgt fobia dgn nursery..xsnggup rasa nk anta dia..Alhamdulillah.. dh dpt maid ..insyaallah selamat..

Ena: aminn...a ah nnt nak survey dummy cctv tuh.. :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails