Thursday, November 19, 2009

tempat menan Aira..



Hari tu Aira tgk tmpat menan Ayra ngan Wafiq.. ape la sepah2 tu??!!


Tengok ni tempat menan Aira plak. Cantik tesusun jek.
hah!! ye la tu.. ni sebenarnya mama baru kemas..kalau x smpai ke dapur Aira punya menan.

Fav toys Aira umah mainan yang aunty Linda hadiahkan masa 1st birthday dia, suka betul Aira ngan benda alah tu..
pastu Aira suka gomol2 bear dia..memacam bear Aira ada smpai kena ada gobook untuk simpan bear, (bear mama pun ada skali dlm tu)..



Ade masa kekawan Aira dtg bukak puasa umah Aira dulu tu, ayah Ammar cakap umah Aira mcm taska dah.. hehhee mmg pun , start bulan depan kan umah Aira jadi mini taska.
Tu jek nak cite pasal tempat menan Aira.

6 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

alahai comeilnya...aku ada satu jer kotak menan..nampak sangat tak beli menan byk tuk nuha :p tu pun jenuh nak simpan..hahaha

Elyn said...

wahhhh kemas nyer tmpt menan awak!!! meh la dtg kemaskan tmpt menan saya pulak!!

-wafiq-

azzamoro said...

nanti airyll nak tumpang main akt situ ah.. hehe

Pena Menari Mengikut Hati said...

really Eina...glad she loves the toy....:)

Menan sasha dulu pun banyak. baru je buang 3 plastic itam, coz dah takde tempat nak store. kebayankkan yg kecik2 dari Happy Meal. member kan nak start sekolah betul, so kenalah kurang main...

Lin said...

aira..kasi la husna strawberry satu...aira punye strawberry berderet la..

Mrs.R @ Emi said...

manyaknyer soft toys...
nnt ramai la kwn2 aira..xde la bowink kan?

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails