Friday, May 06, 2011

2 hari saja kerja..

kompem aku x boleh kerja sendiri or jadi tokey apa2.. 
sebabnya dalam minggu nih 2 ari je aku gi keja..
senin dah public holiday lagi kan...
selasa keja...
rabu MC.. demam + gastricts yang melampau..
khamis keja
jumaat annual leave sebab nk celebrate besday aira kat taska dia..
memang tak produktif minggu nih.
padahal keja melambak2.. =(

btw,tujuan ari ni cuti kan tadi cakap nak pegi celebrate besday aira kat sekolah dia kan... 
celebrate in advance sehari..
esoknya dgn family tedekat plak..

ok la. nk pegi amik kek yg di order instant... thn ni preparation kelam kabut daa...
beloonnn utk aira.....

1 comment:

mekchu said...

thn lepas kemain prepare lagi.. masuk tahun ke-3 dah suam2 kuku.. thn ke-4, 5 dan seterusnya aira beli lilin tiup sendiri je... hehehehe...

happy 3rd birhday menantu.. ehhhh :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails