Sunday, May 01, 2011

kek pinsesss

last weekend... ke birthday party annur aka maryam..
aira memang suka beday to u nih... 
sekali tengok ada kek pinsess..
dia dulu di depan kek mengalahkan empunya tuan kek


kakak nisah pun ada sama..
kami pegi together2.. senang naik "van" maklang..


kek pinses gaun pink lagi.. 
tapi nak memotongnye agak susah..

tengok, derang bedua yang khusyuk tengok kek pinses..
balik umah, anisah dh mintak ibu dia kek pinses gak..
aira??.
aira kita tunggu kek apa next week ye..
ari jumaat ni insyaallah  nak potong2 kek aira di taska dia..

4 comments:

lily lotus said...

trend kek skrgkan..comel!

kinna said...

camna nak mkn tu??

eiNa said...

lily: a ah.. ngan jelly pun penah jmpa princess cenggini..

eiNa said...

kina: hehe.. kena potong kain dia la.. time dh nak habis pinses tu dh kena baring sbb tak balance bwh dia.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails