Monday, February 12, 2007

Cd Player ohh CD..

hihiii...

maybe sesetangah kekawan aku beli kete yg dah siap build up CD player...
tapi aku kan beli kete 2nd car.. tapi xrase pun macam 2nd car sbb condition die cun lagi..
bole pecut lagi.. cam tak de masalah la kan.. so nye bile beli kete 2nd hand nih.. paham2 aje la.. mesti la tuan punye kte tu akan buang ape aje yg ade.. tapi nasib le Che Bu masih mempunyai sport rim yang sangat canggih lagi... bangge aku bawak che bu..
pendek kate sume org akan pandang laa.. awek mane arr bawak satria ganas tu.. heee...
utk tmbah ganas lagi.. aku dah tukar CD player kat Che Bu.. hee... suke..
tq ibbi..teman kan i pegi tukar cd tu... bi jgn jelesh ekkk....
nk buat che hi... pegi tukar tayar tu dulu.. tayar lagi penting dr CD player..
iskhh.. dh lari bajet aku nih.. kate nak beli barang2 nk kawin..tak pe.. masih ade mase... raye cina nih mak ngn abah nk dtg KL!! so aku akan bawak derang p nilai... mari bershopping di sana...

keje? hehe.. b4 nih bace entry aku nak ke kampeni baru.. sblum tu entry aku pening2 nk tukar keje..sebelum tu lagi aku kompiushhh.... sekarang!!!
terjawapkah permasalahan aku... haihhhh~~~~

ps to dop: epp!! ke mane ko mengilang???!!!

9 comments:

mzrh said...

yeay!yeay! next week cuti semingguuuuuuuuuuuuuu....

yeay!yeay!yeay!yeay!yeay!yeay!

:D :D :D :D

eina said...

uitt...
apply cuti ke kampeni bagi cuti free??!!
waaaaaaaaaa jeleshh jelehhh..
hah pe lagi..
KL menunggumu.. :P~

emi said...

takde maknanya mazrah nak g kl..hihihi

mzrh said...

er, compulsory leave 3 ari... bos dengki. dia nak raya, paksa org amik cuti. huhu
tak kesah la, cuti tetap cutiiiiiiiiiiiiiiiii.. :D

dtg KL eh? mau mau mau mauuuuuuu.... tapi... bak kate emi, "takde maknenye mazrah dtg KL"

hehehe...

eina said...

hishh emi.. ko ni x membina langsung arr..
mane ko tau takde makne die dtg KL??
bnyk makne tau..
leh jejak org ilang same.. kan mzrh kan?

emi said...

bkn takde makna..maksud aku,takde mananya dia lps nak dtg kl..dia kena ddk kat jb jek...hahahaha

mzrh said...

"dia kena ddk kat jb jek...hahahaha"

hamoiihh... tu ayat ape tu? ayat penyata ke ayat perli ke ayat saje-saje?

sape ckp aku "kena" dok jb jek? ha? sape? :P

tapikan kalau "kena" jugak,takpe la aku dok jb pun, aku sukeeeeeeeeeeee jek. :P

eina said...

uit gadoo le plak...
ape daa...
meh le KL sesaje..hiburkan hati duka lara..
kte pun xde planning lagi ni raye cine ni..
nak balik SP ke x?
ke nak gi picnic?
ke nak gi mane?
ke .. ke.. ke..??

mzrh said...

eh, tak gaduh laaa... bermesra aje.. heheh.. :P

tak g kl kot... takde ke org nak dtg jb ekk..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails