Wednesday, February 07, 2007

yea yea tour..

stop talking about wOrk!

semenjak kak long masuk ke KPLi nih aku secara tak langsung menjadi ibu segera kepada 4 org anak.. ihh ihh ihh.. sungguh praktiks sekali.. bayangkan balik umah malam.. basuh baju.. esok pagi iron baju.. siap anak2 pegi sekolah.. antar ke sekolah.. abg ipar aku bole tolong apa yg dia tau je la... wat mase skang still under control... kesian jugak aku kat bebudak tu.. tgh nak membesar.. mesti nak manje2 ngn ibu dia.. even aku sndiri pun terasa kesunyian.. sunyi sbb sll balik kitorang bedua akan sembang2 macam-macam... dari pada pesiapan nak kenduri smpai le hal ehwal kerjaya.. la nih ampeh ler.. sunyi gak aku...
ibbi pun asik stay back kat USJ jer...hurmm.. sabar je laa yang mampu aku lakukan..
lagi?
weekend ni aku nk mengexplorace besama ibbi..nak jalan2 naik ketapi.. naik monorel.. bangun seawal cam biase nk p opis..ihh.. mencabar minda nih... adehh.. mencabar segalanya... fizikal dan juga mental.. ade lagi mencabar.. mencabar diri sendiri.. berani kerana benar....eceyy ape la yang benar nye.. xde kaitan pun sebenarnye.. mane ada salag ade benar.. ye tak?
pas ni aku nk slow moving dlm arena membuang masa nih..
akan kuberikan sepenuh komitmen dalam kerjaya sebelum mendapat title.. hehee..
daa~~

surfing is learning??

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails