Friday, February 23, 2007

publisiti murahan =P


hehe... sbb entry yang lepas mzrh tolong buatkan.. n selang beberapa ari lepas tu.. gue ade candidate name yang same n candidate tu antar documents byhand dgn sampul sebesar alam... dgn tulisan sebesar besar.. saje je kali ni nak bagi mak cik tu glamer.. huhuuu.. =)

hurmm.. so aku dah kembali dgn rutin2 keje arian ku..agak pack tapi masih sempat MELAHU..yaa...itu yg penting dong.. huhuuu.. mane leh keje tensen2 kan...skang aku wat utk halim parjo ngan kulit kerang lagi.. tp kulit kerang sekarang nih aku rase bengang ngn mamat di cyber sana tuu...sungguh menyakitkan hati... adehh.. bace emel die mcm nk bunuh je.. langsung xde manner..huhauahua.. aku rase nk je suh die p course ape2 supaya jadik profesional sket..aku? aku pun xde le english perfect sgt..as long as xrase kurang ajar..rase sopan santun..dah la kan... adehh la.. aku tgh finin laa..cemane mau cari candidate lagi la.. anna finnin laa..finniinn...mana mauu dapat itu resume la....aiyoooo.. ni yg aku nk bebaik2 ngn TL.. heh...ape lagi ehh care2 nye..ari tu ade gak si bopren tomme bagi cadangan...alumni2 universiti..masaelahnye... nak yg ade experience..ssh le jugak..klau alumni ni derang fresher je byk...

pesiapan kawin? :D sbb dh set date utk bulan 8 makenye aku xberapa nak risau la...masih panjang masenyer................. =)


4 comments:

mazrah said...

ahahahahaha...

saya bukan mazrah yang itu, bukan, bukan, bukan..
saya mazrah yang ini...
:P

macam pelik lagi... hihihi...

ps: reply aje kurang aja juge kat mamat di cyber sana tuu

pps: ehe, acah aje, jangan la. tak baik balas membalas :P

DarkWan said...

Eyp Eina B. Ko suda menchoba di sini kah?

http://jobsake.com/

Kang aku carik kendidet bebanyak kang, nnt aku plak jadi rekruter. Dah le malam tadi aku mimpi jadi manager rekruter. Tak pepasal. Jawatan tu entah ade entahkan tidak.

Huehuehuehue.

eina 2 mzrh said...

ahahaa.. tu le mazrah, bace je name die mengingatkan lagi gue kepada kamu :P~

mamat cyber tu gilosss..... :(( sakit ati lelame kalau communicate ngn die..

eina 2 darkwan said...

begitukah....
ade post tu.. ko kene ganti jag ler..huahaua....

aler ko jadi rekruter ko leh dpt incentive jugak dongg!!!
cepat2 gua mahu windows L1 and L2 b4 10 March...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails