Friday, February 02, 2007

he he he

kenapa suke sngat tah pepagi ni..
rase macam bertenaga...=) pagi tadi drive smbil minum air betenaga agaknya...
ish.. ade kaitan ka? minum air bertenaga ngan rasa diri bertenaga...

malam 31hb.. ke 31hb malam?
Bi... xkigha.. nak Bi balik Bangi jgak mlm nih ... (walaupun aku tau dia sekarang sangat sibuk dengan kerjanya.. dan keja dia mmg meletihkan... smpai tinggal tulang aje arr...)
dinner kt village view..makan2.. sembang2...smpai kul 1lebih..
esoknye B keje jugak..walaupun KL n Selangor cuti...(haihh~)
1 Feb - seharian duk umah... pagi kemash2 bilik.. tatau nk wat ape..
tengah ari nye.. rasa macam nak buat "something" kat diri sendiri..
tapi tatau nk wat ape .. slumber je ..amik kunci kete..drive sesorang dgn tak de arah tujuan.. gi bank.. amik det.. jejalan lagi xde tujuan.. tetiba rasa mcm nk pegi saloon.. heheee...
terus je benti kat satu kedai tu.. (bedekatan ngn umah aku je pun)..sembang2.. suh die "bikin" rambut aku.. ade pakej facial jugak.. nak je buat sekali gus..tapi masa tu ada customer lain..aku plak malas nk tunggu.. balik umah terus rase besh sebab rambut baru..heheee...
mlm ajak B jejalan jugak...(wlupun aku tgk die setengah mati..) mamai2..tapi sbb tak nak kecikkan ati aku.. sbb tu dia ikut je apa aku nak kot.. thanx B.. melayan kerenah org yang menyusahkan dan mengada2..hehee.. skang pun dah jarang ada depan PC..asik kena p site aja...
tak pa la.. dari dia tak dak gheja.. aku jugak yang susah hati nnt... =(

waaaaaaaaaa... aku dah tua ka? ishh..ishh.. sungguh ke 26?ada apa la dgn number?? apa azam aku ehh? hurmm...grow up!!matured!! grow up lagi..
thankx buat kekawan yg msg.. mzrh..tomme.. jihah..

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails