Wednesday, January 31, 2007

gud news and bad news...

seriesly.. banyak berita yang aku dapat...
baik dan juga tak baik..

yang baiknye...loan aku dah diluluskan..alhamdulillah...
yang tak baiknya.. plan aku nak balik kampung tak jadi...
sebabnya ibbi kena keje.. =(
dah la esok 1 haribulan.. hurmm .. tak pe la..nak wat cemana..mcm la sebelum2 ni aku smbut besday dengan meriahnya.. .. cume nye..since aku ada "sesorang" aku mmg nak "something special happened on that day.." tapi.. kta hanya mampu merancang... apa2 benda yang kta buat pun, kta hanya terdaya untuk plan..

macam ari ni.. kak long dpt KPLI... unexpected..unpredictable..langsung!! kene bagi short notice... sape nk jawap.. cemana nak cari ganti org imm.. mak memang gembira..suka.. sbb memang mak abah aku harap dpt masuk KPLI... keje cikgu.. xyah susah..nak balik malam ke...nak tdo smpai lewat pagi buat gaji ke.. dh mmg tak yah risau dah..
tapi.. cemana dengan tanggungan2 lain?? anak2 sekolah..rumah..kereta.. aku xpe..sbb aku bukan dalam tanggungan die pun..

sedihnyeeeeeeeeeeeeeeee............waaaaaaaaaaaaa.. ghasa cam nak nangihh..(ekceli dah nangih dah pun..)

2 comments:

mazrah said...

einaaa... jangan la sedih-sedih...
nnt tak awet mude... eheh...

senyum cikit... :)

jangan sedih-sedih ek...
like it or not, life goes on.wut to do...

mmuah mmuah..

*i'm saving the wishes 4 2morrow. wink.

eina said...

thanx dear.....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails