Thursday, February 22, 2007

terime kasih sahabat... =)

Note: entry ini tidak ditype oleh eina. mazrah yang type ni. Tak,tak, bukan nak menyamar, eina yang suruh// sile baca perbualan pada hari Jumaat, 16 Feb,2007

2:35 PM eina: aa
me: bb
kihkihkih
eina: ape bb?
buewwkk
u tlg updetkan blog i
bole?

2:36 PM me: ala.. nak updet ape ek
nnt i merapu ckp ntah ape2
eina: cite je ape
xpe
i bagi authority
me: nak nak nak
eina: amik le
*************
pasword : *********
:)

2:37 PM eina: updet tau
kte nk p mesorat
me: arini ke?
i siapkan keje i dulu
hihi
eina: heee
ok
tenkiuu
me: nnt sempat i updet yek cik
eina: nnt i p meeting jap
brb
me: orite


tu la mazrah..sape suruh jawab “nak nak nak” kihkihkih… :P

walaubagaimana pun, tak sempat juge nak updetkan hari jumaat tu, I was busy like a bee… zzzzzzzzzzzzz…

so, since dah bercuti ni, banyak masa ni, I updet juge la. kire macam menebus janji Diana juge la tu kan…

erm, nak cite ape ek?
Nak cite sejarah perkenalan ngan eina, macam panjang sangat pulak la nanti…
nak cite pasal eina, ish ish, tak baik cite pasal orang, ye tak..? hehehe…
nak cite pasal diri sendiri, lagi la macam melampau, ingat nih blog sendiri punye ke?


Nak cite pasal persiapan kahwin eina, macam tak terlibat pule.
Nak cite pasal eina ngan demin, tu sama la juge macam nyibuk hal orang kann..
Nak cite pasal cuti yg seminggu yg dibangga sangat tu sama je macam cite pasal diri sendiri kat blog orang.
Nak cite pasal politik, macam tak sesuai la pule
Nak cite pasal movies, kang panjang kang org tulis, jadi macam page utk review movie
Nak cite pasal hal-hal semasa, kat Buletin Utam, Berita jam 8, Berita jam 10, Berita Terkini, semua ada dah
Nak cite pasal kesihatan, takut plak salah bagi informasi, kang orang lain makin sakit pule.
Nak cite pasal masak ape arini, tak logic digital la plak

Jadi, terpaksa la jugak buat kesimpulan iaitu takde ape nak diceritakan, sebab ini blog bukan saya yang punye, jadinye malu-malu kucin nak menaip… eheh.. :P

Okeh eina, terupdet sudah blog eina. :D
Selamat bekerja yek di hari rabu, khamis dan jumaat… hehehe…

Tata.. ;)


ps: thanks to mazrah.. i nak upload gambor tapi server ni bengong le plak...hishh.... btw.. i will do it b4 EoD...

2 comments:

mzrh said...

hihi.. macam pelik aje membacanye.. kihkihkih...

eina said...

bace hasil tulisan sendiri :P~
tapi xde peliknye..
tocheyy..tochey...muahhhh..muahhhhhhhh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails