Tuesday, February 06, 2007

he he he

lawak le aku nih..
seriezly smlm lepas aku kene maghah ngn cm aku wat derk je ngn keje2 aku..
ape2 yang pending pun aku wat dono jer..
hurmm aku nak tanye cemana ngn incentives aku untuk bulan 2 ngn bulan 3?
dapat ke x? xdpt ghugi tuu..aku hasut jgn join nnt.. hehehe.. jahat sungguh aku nih...

ntah kenapa tetibe aku rase meluat/menyampah/benci dan seangkatan dengannya..
cepat2 le abih bulan 2.. =D

hurmm aku dah dpt lesen L utk kawin..hehee.. balik sp weekend lpas ngn masa yg sgt suntuk.. bejaya jugak aku menghadirkan diri ke Kursus Perkahwinan di Hasani Management - SP. huehueehue.. besh wooo kursus kawin.. sapa tak pi lagi baik p cecepat.. ;)
ari 1st pendaftaran tu ktorang tepisah.. makanye bilik kuliah pun tepecah la jugak.. aku di bilik 2 n demin dibilik 4.. dah bilik lain2.. penceramah pun lain2 la jugak.. mmg la agak tak best.. tapi aku tengok ramai je yang tepisah.. tak dak "MANAGEMENT" langsung la hasani nihh..name je management.. hishh..
lagi bab nak kawin.. balik bebincang ngn mak abah jugak ngan pak cik halim dan makcik kamariah.. mula tu plan nak buat 2nd June.. tapi sbbkan mak abah baru balik dr Mekah.. dan tarikh itu telah pun di booking.. agak kecewa jugak aku.. then nak buat bulan 5..ish.. macam tak best la plak.. sbb nye tinggal hari hari bekerja iaitu khamis dan isnin.. aku pk jugak untuk kawan-kawan aku yang jauh2, yang keje.. cemana diaorang nk dtg kalau tgh ari keje kan>? kalau weekend tu atleast tak yah la amik cuti....so utk setakat ari ni aku tetapkan bulan 8 cuti sekolah danjuga besamaan ari weekend... insyaallah.. kalau segala-galanya bejalan lancar..
pesiapan baru 20%... banyak bende lagi nak kene tengok n nak kene pk..
atleast aku masih ade 6 bulan utk preparation.. n loan tu.. hehee.. sendiri mau ingat la yerk..

10 comments:

mzrh said...

ku lihat purple merah pink... :D

wahh, dah bole kawen la ek...
bulan 8 ek.. kena check schedule i nih.nak mark. {macam busy sangattt] B-)

emi said...

bln 8 ek?jauh la umah ko...camne nak g ni...hihihi

DarkWan said...

aku pegi kursus kahwin dari 2003 lagi. 4 tahun lepas.

kahwinnye je idak lagi. hahak.

eina said...

2 emi..

banyak le alasan ko.. tu hah bakal mak mertua ko kan ade kat kedah tu.. SP ngn Kulim sengah jam pun xsmpai.. :P
tgu....

eina said...

2 dop...

xpe arh..nnt dah ade calunnye xyah pening2 nk g kusus.. :P

2 mazrah..

bz x bz kene dtg jugak.. i dah booking bilik kat u..hehee

eina said...

2 dop...

xpe arh..nnt dah ade calunnye xyah pening2 nk g kusus.. :P

2 mazrah..

bz x bz kene dtg jugak.. i dah booking bilik kat u..hehee

eina said...

2 dop...

xpe arh..nnt dah ade calunnye xyah pening2 nk g kusus.. :P

2 mazrah..

bz x bz kene dtg jugak.. i dah booking bilik kat u..hehee

mzrh said...

ntahnye emi nih.. banyak la ko nye alasannn.. SP ngan kulim dekat aje... kan eina kannn..
(batu api nih)

ehm,dh booking ye?
i nak bilik pengantin... hihihi...

eina said...

oii cik mzrh...
bilik pengantin kawasan larangan tau@!!!!
blum le dibooking lagi..nnt dh kompem bape orgnye baru ble booking..;)

emi said...

sblm kawen mana blh tdo umah anak dara org..tak manis dpandang org..mak aku mrh tau..:D nnt ko kawen,blh la tdo blk pengantin mazrah...hihihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails