Wednesday, August 26, 2009

.. soping raya part I...

soping raya saya baru 70% ..
part Aira dah ada sepasang baju kurung dr mak lang ( TQ mak lang..lebiu lahh..)
gaun ade 4 pasang... skirt sepasang..suar sepasang.. tinggal nak cari lagi suar sepasang lagik ngan kasut je...

part mama.. thn ni sepasang jek baju..thn ni tukar trend.. tetiba tingin pakai pario.. (alaa kain yang ikat2 tu mcm songket tu... ) kain sedondon ngan baju kurung aira... utk top dia mama beli kebaya (kaler pekat sikit dr kain dia..) hurmm... tp mcm tak puas hati sbb nak sedondon ngan kain jugak.. hehee.. daddy bleh ka nak sehelai lagi?huhuuu... ngan baju jalan2 jugak..heheee

part daddy plak.. daddy bebaju melayu johor thn nih..
warnanya sedondon ngan Aira.. huhh.. sungguh jeles mama!!..
lain2 t-shirt ke kemeja ke jeans ke blummm... tunggu wiken ni kut..

thn ni saya apply cuti dari 17 smpai 29...heehee raya sakan!! pastu balance cuti tinggai sikit saje.. huwaaaaaaaaa....dekut betui bagi cuti 16 hari jek.. kampeni mana eik bagi cuti byk2.. mai habaq sat..cikgu jgn habaq laa... :p

13 comments:

Anasfadilah said...

uiii sakan na soping..paling best nak siapkan untuk si kecik la kan..heheh..lagi la ank perempuan..macam2 nak dibelinya..heheh :D

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

nak tgk gak baju aira..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku langsung tak beli apa lagi utk raya ni.huhuhu..tunggu gaji next mth la..hahaha

eiNa said...

dila: tu la.. excited utk dia lebih ha.. dulu beraya xpandai amin xpandai kiss lg..kali ni dh pandai salam dah.. :)

yana: insyaallah.. nnt di usahakan tunjuk.. :P

elis: gaji lagi beberapa hari ja nih.. jum la soping.. :D

Diyana Zulkifli said...

tu dia..awainya soping raya..posa baru 4 hari..hehehehehe.

azzamoro said...

wah... kite lom sopping ape2 lagi...hmm

eiNa said...

donat: tu laa.. biaq awai xpa.. nnt leh top up apa2 last minute..

azza: weekend ni kan panjang baru gaji plak tuu..hehe ;) apa lagii..

mykelisaputih said...

colour apekah? hehe.. ke rahsia? :P

Jiey^Mien said...

ian tahun ni beli baju melayu jer..
baju kasual byk lagi tak pki..
hadiah befday ari tu..
save duit mak pak dia.. :P

Salina Inzaghi said...

kampeni yg bg cuti byk2 ek?
kampeni cap gomen heheh

MeL said...

beshkan shopping tuk anak ni, happy je ;)

eiNa said...

mazrah: color kena tgu raya.. :P

jiey: murah rezeki Ian.. jimat duit mak pak dia.. hehee

kak nani: tu la pasai.. best sungguh keja gomen nih.. haihh...

mel: bes-bes.rambang mata pun ada..

mummy_adam said...

besh nyer soping... tp adam xle pakai skirt.. heheheee.. cute kan baby girl, mcm2 boley digayakan :)

bila nak soping jugak nie.. waaaa..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails