Tuesday, September 01, 2009

..soping raya part II...

yeahuu..

we have done part 2 punya soping raya.. kami ke so*go hari ahad lepas..
wallaaa kami ingat kami yg terawal.. ghupenye sogo belum bukak pintu lagi orang dah berkerumunnn depan pintu .. bru pukul 9.50.. temasuk laa aku se-family telah menyesakkan sogo jugak.. mai awaii balik awai.. so tak penat...
kali ni untuk mengawal bajet.. aku list down apa yng belum complete..

Aira
1. kasut/sandal aira - done
2. suar jeans - done
3. t shirt (aira cpat besar.. baju dia bli 2 bulan lpas masa J card dgn niat nk pakai raya dah senteng..) huhuu..pengajaran untuk aku.. lenkali jgn beli awai2 sangat.. ank cepat besaq... - done dlm list tak tulis bapa tpi aku terbeli 3 :P
4. stokin - nope.. cancell sbb aira pakai sandal so xperlu socks
5. skirt jeans - done ( ni xdak dlm list.. tp aku rmbang mata tgk skirt tu..comel sangat..)

mama
1. tudung - belum
2. brooch tudung - belum
3. kasut.. - belum tp bleh ja pakai kasut opis nih
4. baju ranggi (klu ada extra bajet)

daddy
1. kasut (kasut jalan2 daddy dh 3thn..sian dia..) -belum
2. suar jeans - belum
3. baju ranggi (kalau ada extra bajet)

so yang pending nya mak pak je la kan... yg anak nya dah siap buh dlm beg dah.. huhhhuu sungguh teruja nak balik kampung... lagi 17 hari jek laa... mama ngan daddy nye tak kesah sangat la.. ber ala kadar aje.. :)
yang penting.. Aira punya dh complete.. adiah besday aritu pun ada yg belum pakai lagi aar...

nak tgk baju raya kami ke? kekee.. xbesh laa nnt tak suprise...

6 comments:

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

beli brooch kat sp la eina.. rm5 je..

Jiey^Mien said...

amboi.. sakan neh aira beraya..
=)

cintaKusayangMu said...

wah...sakan dh baju raya utk ank2....
utk mak pak xkisah la kn..xtukor kasut pn xpe...jnji ank2 biar bergaya....

CatlinaFly said...

salam kenal...

eiNa said...

yana: a ah.. brooch ngn tudung mcm nk beli kat sp jek...

jiey:hehee.. mama yg excited sebnarnye..

cintakusayangmu" anak lagi penting...

catlina: slm kenal jugak..

mazrah said...

mama eksited=anak beraya sakan

hihi..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails