Tuesday, September 15, 2009

..buka posa x-emerian..

5ni pun entry dah basi.. :P
ari khamis lepas aku bebuka besama geng2 lama opis E..

best.. dpt jumpe kekawan lama..
kitorang makan kt mdm kwan, midvalley..
hurmm famous ngan nasi bojari disitu... tp memandangkan portion nya yang besar... aku xjadi order nasi bojari.. aku order kuetiau goreng sahaja.. huhh terasa rugi plak order makanan biasa..kedai mamak pun leh mkn char kuetiau kan?! apaa da... lain kali pegi tmpat cam tu makan x makan aku kena try derang nye speciality... tp dpt gak aku rasa nasi bojari sikit..paw daddy... :P

pas ni insyaallah bak kata Linda nak plan beraya plak.. cam thn lepas..
kat E ni .. aku rasa relationship among colleague very close.. =) miss all those time.. pegi lunch beramai2...
oke..jum layan gambar plak..

Linda wif Aira.. yg peliknya sampai2 je mdm kwan tu.. Linda bawa Aira gi jenjalan.. si kecik tu rilek je.. sll ngan orang dia x biasa or jrg jumpa dia tak maou... :P ngan Liinda senang plak.. sbbnya time peknen dulu Linda jiran sebelah meja aku..slalu laa kami duk burak ke..buat luahan perasaan ke ... :D skang Linda pun dh ke kampeni baru.. best plak tu...




makanan blum smpai ke dah angkat eh time nih?



ooo.. makanan baru smpai daa....


dan beramai2.. nak balik dah... byee korang!! jumpe lagi..

ps: mama yg dh tak larat pegang Aira.. sbb dia nak turun jalan2 sendiri n nak main kat Toys r us... hurmm sejak dpt kaki ni..eksyen betul.. tak mo orang pegang... nak jalan sendiri2....







6 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

sama ngan nuha la aira tu..hr tu ms shopping raya, menjerit sampai satu mall dengar suara dier sebab dier nak turun jalan sendiri..jalan pun goyang2 lagik ada hati nak jalan sendiri :P

mazrah said...

buka puasa dgn x-s11 takde?
hihihi...

eiNa said...

elis: tu aa kan.. ada hati nak jalan sendiri.. Aira dh terror jln xmo pegang langsung...menonongg je jalann...

mzrh: x-s11 nak jugak aarr.. tp jauh sangat ler.. :P dtg KL sms laa kita tau..

Salina Inzaghi said...

eina: kite panggey diri kite ex-emerian...rasa mcm ex-high school jer ek? tak terasa pon mcm ex colleagues..korang semua mmg best!

eiNa said...

kak nani: a ah.. slalu org ckp ex-colleagues kan? pepandai je kte bg nma ex-emerian.. :P
ok per..best cam tu...

Magnificent Moments of Life said...

yeyyyy, kita ni semua ni ex-emerian sebab nak mencari rezeki yg lebih murah kan. dan i think, rata2 yg dah kuar tu kan, hidup lebih better kan...

INSYA-ALLAH

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails