Friday, September 04, 2009

..contest - wajah kami seiras - ..

ehemm.... 2nd time masuk contest..
kekee.. mencuba nasib di bulan mulia di hari Jumaat (last day nih..)...
sbbnya contest ni menarik.. :)


di anjurkan oleh miezanira aka sweet mama @ link http://miezaniera.blogspot.com tajuk nya adalah PASANGAN SEIRAS.... ni ha link nya sapa yang blum masuk..jum join cepat2... http://miezaniera.blogspot.com/2009/08/contest-pasangan-seirasopened.html



banyak kali jugak .. kengkawan.. colleague dan sedara mara aku cakap yang muka kami ni seiras?!
ye ker? kat mana seiras? kat muka la kan..

bab misai tu tolak tepi la .. :P
bab spek mata pulak tak da effect pun aku rasa.. :D

so.. aku pun dengan gigihnya nak buat entry pasai contest nih...
tuan hakim / juri / yang arif.. sila laa tgk.. seiras ke? =D

pic 1: time dating dolu2.. jenjalan di Putrajaya.. :P

Nama : Norazlina
Nama Pasangan: Adzmi Idham

Pic 2: time dating dedulu jugak..masa besday party anak Linda (shasha)..


Pic 3: time raya thn lepas... (aira tgh tdo mama daddy posing...)




sekian... selamat maju jaya untuk semua peserta....

2 comments:

mzrh said...

betul betul..memang muka kamu berdua seiras :D

gud luck eina! semoga menang dapat hadiah. yeay!

Elyn said...

haah muke u all mmg seiras.... aritu jumpe live mcm x caya je hihih

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails