Wednesday, October 28, 2009

.. Aira @ Dataran Putrajaya...

ahad lepas.. kami ke Dataran Putrajaya!
saje boring2 bwk Aira jenjalan...wahhh... bukan main hepi lagi cik kak nih dpt bebas bermain.. mama ngan daddy yang tak terkejar...
nmpk org tolak push car mcm dia punya..sibuk laa dia nk p amik keta budak tu..hihiii...

lenkali dtg lagi mama bwk beskal aira plak naa... beskal baru nak p beli nnt masa mydear wear house sale 29 smpi 8 nov kat puchong...




amacam? ada berani mau ngorat saya x?



Aira Irdina sangat hepi.. ceria jaa dia skang nih..alhamdulillah..




see rambut Aira.. very halus n kalau org sikat bg kemas or pakaikan hairband atau klip rambut.. nnt dia tarik.. rimas betul sya tgk rambut dia yg ala2 kerinting kt bwh tu.. klu kena air ..basah..panjang dh rmbut dia tu..smpai ke bahu..tp time kering dia begulung cam tu..

sapa ada idea nak buat cana rambut Aira?!




and this.. Aira with mama.. adalah percubaan Aira untuk buat peace.. kuar la 3 jari...




this with daddy plak.. daddy setiap kali musim haji.."kepala dia pun jadi mcm ni".. :P
--daaa~~~ nnt mama ngan daddy bwk Aira jenjalan lagi kay.. luv u so much!!














7 comments:

-yani- said...

ala.. nampak mcm dh besar sgt jek aira ni... comeyy

e.l.i.s.s.m.i.e said...

saya blom sampai lagi putrajaya ni.nak ajak ummi dan abah saya pegi sekali laa.. :)

xoxo,
Nuha

Elyn said...

wafiq slalu pi umah onni kat ptrjy tapi tak penah jejak kaki kat dataran. ish kene bwk ni!!!

eina, rambut aira penah trim tak??

eiNa said...

aunty yani: aira mmg dh besar arr.. :P

Nuha: ajak arr ummi ngan abah awk jalan2 kt sini..best tau!!

eiNa said...

elyn: tak penah trim lagi.. takut bla trim nnt tak naik..ekeke..

Jiey Mien said...

Cam best jer..
Tp Ian takleh jln lg..
Mesti tak baper syok..
=(

eiNa said...

jiey: alaa jgn le sedih.. sy bangga tengok Ian tau..be strong bebehh.. i always follow cite ian..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails